Skip to content Skip to footer

Kenda mareste productia de anvelope la nivel global

Kenda Rubber Industrial Co. a declarat ca urmeaza sa creasca cu 50% productia de anvelope de turisme la nivel mondial. Pana la sfarsitul anului 2013 capacitatea de productie va ajunge la 38.000 de cauciucuri pentru a putea satisface astfel cererea in continua crestere.

Potrivit site-ului Taipei Times, Kenda intentioneaza sa creasca productia cu pana la 4.000 de anvelope pe zi la uzina din Taiwan, la fabrica din Shanghai cu 2.500 de cauciucuri pe zi, in timp ce la noua uzina a companiei din Tianjin, China, se asteapta o crestere cu pana la 5.000 de bucati pe zi pana la sfarsitul acestui an. In prezent, Kenda produce zilnic 22.500 de anvelope la sucursala din Kunshan, China, si 4.000 de unitati in uzina din Yunlin, Taiwan.

,,Noua fabrica din Tianjin nu lucreaza inca la capacitatea maxima. Speram sa devina complet functionala in urmatoarele saptamani, si nu la sfarsitul trimestrului urmator asa cum anticipasem initial,” a declarat presedintele companiei, Yang Ying-Ming, in timpul unei intalniri recente a actionarilor. Acesta a mai adaugat ca, in luna mai, Kenda a deschis o filiala in Europa pentru a putea promova brandul si pentru a efectua studii de piata si de marketing, in incercarea de a patrunde pe piata europeana in viitorul apropiat.

Lasa un comentariu

0/5