Skip to content Skip to footer

Bridgestone Americas lanseaza anvelopa de turism WeatherPeak

Anvelopa de turism WeatherPeak a fost lansata de Bridgestone Americas si se spune ca ofera capabilitati avansate pentru toate anotimpurile.

Este prima anvelopa de turism a producatorului cu capacitate pentru orice vreme si beneficiaza de atributele de acceleratie si aderenta despre care Bridgestone spune ca le depaseste pe concurenti atat in ​​conditii umede, cat si in conditii uscate. Cu lamele care evolueaza pe masura ce anvelopa se uzeaza pentru o performanta excelenta pe teren umed si pe timp de iarna, designul cu fanta deschisa pentru umar al WeatherPeak ajuta la evacuarea eficienta a apei din amprenta benzii de rulare atunci cand este utilizat pe drumuri ude.

Anvelopa este certificata 3-Peak Mountain Snowflake si are lamele 3D cu adancime completa pentru performanta puternica la uzura si aderenta pe drumurile inzapezite. Anvelopa beneficiaza, de asemenea, de creste in canalul canalului pentru a promova compactarea zapezii si debitul de apa de mare viteza pentru o tractiune imbunatatita in timpul lunilor de iarna.

Anvelopa Bridgestone WeatherPeak este disponibila in 56 de dimensiuni pentru a se potrivi unei game largi de vehicule de pasageri in SUA si Canada.

„Anvelopa Bridgestone WeatherPeak foloseste cele mai recente inovatii tehnologice ale noastre pentru a impinge categoria pentru toate anotimpurile la noi culmi”, a declarat Ian McKenney, manager senior de produs, vanzari si marketing de anvelope de inlocuire pentru consumatori, Bridgestone Americas.

 

„Soferii cauta din ce in ce mai mult anvelope sigure, dar practice, care sa ofere un control sigur pentru orice anotimp, vreme sau calatorie. Anvelopa Bridgestone WeatherPeak ofera un design superior pentru a satisface aceasta cerere si pentru a ajuta soferii sa pastreze controlul, indiferent de starea drumului.”

(via »)

Lasa un comentariu