Skip to content Skip to footer

Vredestein Quatrac invinge principalele marci in testul Auto Express privind anvelopele pentru toate sezoanele; triumfa in privinta raportului calitate-pret

Vredestein Quatrac, o anvelopa premium pentru toate anotimpurile, dezvoltata pentru masini de familie si SUV-uri de dimensiuni medii, a obtinut locul doi intr-un nou test de grup cuprinzator de anvelope pentru toate anotimpurile.
anvelope pentru toate sezoanele, realizat de Auto Express, cea mai vanduta revista auto din Marea Britanie.

Quatrac a fost devansat de castigatorul general cu doar 0,1% in clasamentul final, desi este cu aproximativ 20% mai ieftin. De asemenea, anvelopa s-a clasat pe primul loc la franarea pe carosabil umed si pe zapada si pe locul al doilea la manevrabilitatea pe carosabil uscat, depasind mai multe produse mai scumpe de la alte marci de anvelope importante. Testul a confirmat statutul Quatrac ca fiind cea mai accesibila anvelopa de performanta premium pentru toate sezoanele de pe piata, oferind performanta, durabilitate si confort la un pret accesibil.

Echipa Auto Express a evaluat opt produse diferite pentru toate sezoanele de la cei mai importanti producatori europeni de anvelope – toate in dimensiunea populara 225/45 R17. Fiecare anvelopa a fost montata pe un Volkswagen Golf GTI inainte de a fi supusa unei serii de teste dinamice dificile in conditii de ploaie, uscaciune si zapada.

In afara de castigator, anvelopa Vredestein a fost singura anvelopa “recomandata” de echipa independenta Auto Express, care a laudat versatilitatea sa pe tot parcursul anului si faptul ca este “printre cele mai bune de pretutindeni”.

In cadrul testelor efectuate de publicatie la instalatia TRIWO din Pferdsfeld, Germania, anvelopa a produs rezultate similare cu cele ale castigatorului general al testului la categoriile manevrabilitate, cercuri pe carosabil umed si aquaplaning, impresionand prin “vivacitatea” si “echilibrul sigur, limitat la partea din fata, care a mentinut spatele stabil, dar fara a avea nevoie de un blocaj suplimentar”.

Pe uscat, Quatrac a oferit o aderenta si un echilibru bune, in special in virajele mai lungi. De asemenea, s-a descurcat bine si in ceea ce priveste confortul, ocupand locul al treilea la capitolul zgomot in habitaclu.

Succesul anvelopei Vredestein a continuat si in timpul fazei de testare pe zapada Auto Express din Suedia, Quatrac ocupand primul loc la franare si fiind laudat pentru performantele sale pe un circuit de manevrare dificil.

“Marca Vredestein a jucat un rol cheie in introducerea pe piata a primelor anvelope all-season in urma cu trei decenii si, de atunci, am investit masiv pentru a ne mentine reputatia de lider de clasa in materie de performanta si accesibilitate in aceasta categorie”, comenteaza Yves Pouliquen, Group Head of Sales and Marketing la Apollo Tyres. “Testul Auto Express este inca un rezultat impresionant pentru Quatrac, subliniind dedicarea si concentrarea continua a echipei noastre europene de cercetare si dezvoltare.”

Marca premium Vredestein a companiei Apollo Tyres este renumita pentru anvelopele sale pentru toate sezoanele inca din anii 1990, ramanand in prima linie in ceea ce priveste tehnologia si inovatia. In prezent, marca emblematica Vredestein se regaseste pe cele mai cuprinzatoare si diverse portofolii de anvelope all-season de pe piata.

HyperFocal: 0

In prezent, exista trei oferte principale Vredestein pentru toate sezoanele: linia principala de produse Vredestein Quatrac, Quatrac Pro+ pentru masini de performanta si SUV-uri si Quatrac Pro EV – prima anvelopa all season din Europa dedicata vehiculelor electrice cu baterii si hibride. Quatrac Pro EV se bazeaza pe succesul fratilor sai all-season, introducand o serie de caracteristici noi pentru a gestiona cuplul ridicat si greutatea mai mare a vehiculului, tipice pentru vehiculele electrice moderne.

Sursa »

Lasa un comentariu