Skip to content Skip to footer

Noua anvelopa de vara ultra-performanta Vredestein va fi lansata in primavara 2024

Apollo Tyres a confirmat ca va lansa o noua anvelopa de vara ultraperformanta Vredestein in primavara anului viitor, primul produs complet nou in aceasta categorie din 2012. Pneul Vredestein Ultrac Pro a fost proiectat pentru a oferi o combinatie de neegalat de capacitati avansate de manevrabilitate si confort superior la condus – la un pret accesibil.

Aflata in prezent in faza finala de testare in conditii reale, Ultrac Pro va fi oferita intr-o gama larga de dimensiuni potrivite pentru jante de 18 pana la 24 de inch, pentru a asigura compatibilitatea cu un spectru larg de masini sport, supercaruri si berline, hatchback-uri si SUV-uri de inalta performanta.

Ultima anvelopa de vara ultra-performanta complet noua lansata de Vredestein a fost Ultrac Vorti, care a fost optimizata in ultimul deceniu pentru a-si mentine competitivitatea. Ultrac Pro debuteaza cu o noua structura, un nou design al benzii de rulare si noi materiale si reprezinta un pas inainte semnificativ fata de actuala familie de anvelope Ultrac Vorti+.

Noul Ultrac Pro beneficiaza de investitiile considerabile facute recent de Apollo Tyres’ in capacitatile sale globale de cercetare si dezvoltare si de productie, inclusiv lansarea unei platforme interne de prototipare si simulare virtuala de ultima generatie.

Lansarea modelului Vredestein Ultrac Pro va marca 25 de ani de colaborare stransa cu Italdesign/Giugiaro. Firma emblematica de design si inginerie a fost din nou responsabila pentru designul peretilor laterali ai unei anvelope Vredestein complet noi, de data aceasta creand primul aspect cu adevarat asimetric din industrie. Acest lucru va conferi modelului Ultrac Pro o estetica extrem de distinctiva, asigurandu-se ca se va remarca intr-un segment intens competitiv.

Benoit Rivallant, presedinte si CEO al Apollo Tyres Europe, a declarat: “Vredestein este deosebit de bine cunoscut in segmentul anvelopelor pentru toate sezoanele, dar categoriile de vara si de inalta performanta sunt din ce in ce mai importante pentru noi – atat din punct de vedere comercial, cat si in ceea ce priveste penetrarea noastra pe piata din Europa. Dezvoltarea unor produse pentru toate sezoanele axate pe performanta, inclusiv a primei anvelope EV all-season din Europa, ne ajuta sa stabilim noi standarde in categoria anvelopelor de vara. In ceea ce priveste criteriile cheie de performanta care conteaza cel mai mult pentru clienti, Ultrac Pro va redefini asteptarile in aceasta categorie.”

Mai multe detalii despre Vredestein Ultrac Pro – inclusiv datele de testare si dimensiunile disponibile – vor fi anuntate inainte de lansarea oficiala din primul trimestru al anului 2024.

Sursa »

Lasa un comentariu