Skip to content Skip to footer

Anvelopa de vara VanContact Ultra de la Continental

Continental a lansat detalii despre cea mai recenta anvelopa de vara, VanContact Ultra, destinata serviciului de livrare si vehiculelor profesionistilor.

Pentru a se asigura ca anvelopa este capabila sa conduca economic in medii urbane, Continental a proiectat VanContact Ultra pentru a oferi un kilometraj ridicat pe durata de viata a anvelopei, cu un design robust si durabil si rezistenta scazuta la rulare.

In timpul dezvoltarii, Continental s-a concentrat pe acreditarile de sustenabilitate ale anvelopei si a folosit ultima sa generatie de polimeri functionalizati in cadrul compusului. Un umar exterior inchis pe banda de rulare ajuta la prelungirea duratei de viata si reduce zgomotul din anvelope si drum.

Au fost facute si revizuiri pentru a preveni gaurirea pietrei. Continental a creat opritoare de piatra in cele doua caneluri exterioare ale benzii de rulare a anvelopei, care impiedica dintii sa se imbine intre cauciuc si pietre si asigura evacuarea eficienta a obiectelor. Peretii laterali intariti maresc durabilitatea si prezinta blocuri pentru a proteja zonele sensibile de deteriorarea bordurilor.

In 2022, producatorul de anvelope va produce 20 de versiuni diferite ale VanContact Ultra pentru a se potrivi cu diametre ale jantei cuprinse intre 15 si 17 inci si pentru capacitati de incarcare de pana la 1.450 kg. Anvelopa a fost omologata pentru viteze de pana la 210 km/h.

In timpul certificarii etichetei UE pentru anvelope, VanContact Ultra a obtinut un rating B pentru rezistenta la rulare, un rating A pentru distanta de franare pe carosabil umed si un rating B pentru zgomotul de rulare.

(via »)

Lasa un comentariu