Skip to content Skip to footer

Tire Spot Newcastle a castigat premiul Pirelli 4X4 pentru 2021

Tire Spot din Gosforth, Newcastle a castigat pentru prima data premiul Pirelli 4×4 Key Dealer of the Year 2021.

In fiecare an, premiul 4×4 Key Dealer of the Year ofera membrilor sai exclusivi Pirelli 4×4 Key Dealer Club oportunitatea de a nominaliza unul dintre depozitele lor pentru a intra pentru prestigioasa distinctie. 12 membri au luat parte in 2021, o parte a procesului impunand fiecarui depozit sa ia parte la o serie de audituri independente ale magazinelor misterioase.

Au fost efectuate in total trei audituri telefonice in magazinul misterios, acoperind o varietate de elemente: de la timpul necesar pentru a raspunde la un apel si modul in care a fost raspuns, pana la atitudinea generala transmisa prin telefon. Fiecare depozit a fost, de asemenea, testat pe omologarile vehiculelor pentru a evalua daca si cum le-au explicat clientilor beneficiile montarii anvelopelor cu echipament original. Auditul a luat in considerare, de asemenea, stocul disponibil pentru fiecare depozit dintr-o selectie de dimensiuni de top Pirelli din gama de produse SUV Pirelli.

Tire Spot Gosforth si-a dovedit, fara indoiala, nivelul inalt de serviciu pentru clienti si cunostintele valoroase din industrie, asigurand acest castig foarte binemeritat.

Directorul comercial Pirelli UK, Jason Sugden, a declarat: „Felicitari Tire Spot pentru castigarea acestui prestigios premiu. Aceasta distinctie recunoaste si recompenseaza munca grea si dedicarea intregii echipe de-a lungul anului trecut, mai ales ca auditul este conceput pentru a testa cu adevarat cunostintele si abilitatile depozitului. Suntem incantati sa l-am numit pe Tire Spot Gosforth drept Dealerul cheie al anului Pirelli 4×4 pentru 2021.”

Tire Spot este cel mai mare furnizor independent de anvelope din nord-estul Angliei, care opereaza si ofera clientilor niveluri ridicate de servicii de peste 40 de ani. Datorita investitiilor consistente in cea mai recenta tehnologie, echipamente, instruire si facilitati, Tire Spot poate continua sa se dezvolte si sa se extinda, cu un viitor interesant pentru furnizorul de anvelope.

Tire Spot opereaza in prezent 12 sucursale, cu sase depozite care functioneaza ca Centre de performanta Pirelli – o retea de depozite care ofera ingrijire si atentie clientilor de prima clasa, cu tehnologie de ultima ora si expertiza in recomandarea, montarea si echilibrarea anvelopelor de inalta performanta.

In urma vestii despre premiu, directorul filialei Tire Spot Gosforth, Stephen Thompson, a spus: „Suntem incantati sa castigam acest premiu. Tire Spot a avut intotdeauna o relatie stransa cu Pirelli si faptul ca a fost numit Dealer cheie al anului 4×4 nu numai ca intareste aceasta legatura, dar este o recompensa potrivita pentru efortul fantastic al baietilor din ramura. Ne straduim sa ne asiguram ca clientii nostri primesc produse si servicii de cea mai inalta calitate de fiecare data cand viziteaza una dintre sucursalele noastre, iar Pirelli se incadreaza perfect in acest etos cu calibrul anvelopelor lor.”

Membrii Pirelli 4×4 Key Dealer Club au experienta si expertiza vasta pentru a recomanda, monta si echilibra anvelopele 4×4 Pirelli, impreuna cu standarde extrem de inalte de ingrijire si atentie clientilor. Odata cu evolutia segmentului de vehicule SUV si Crossover, gama de produse dedicata SCORPION™ de la Pirelli se concentreaza pe furnizarea de solutii tehnologice inovatoare, fara a compromite nivelul de siguranta si performanta. O gama reinnoita de produse SCORPION™ a fost anuntata pentru 2022 – SCORPION™ de vara, SCORPION™ All Season SF 2 si noul SCORPION™ Winter 2, continuand sa ofere solutia perfecta pentru nevoile exigente ale vehiculelor SUV si Crossover.

(via »)

Lasa un comentariu