Skip to content Skip to footer

Anvelope Avon OE pentru motocicleta electrica Tarform Luna Racer cu Spirit ST

Avon Tyres este mandru sa anunte ca a fost selectat ca echipament original (OE) de catre producatorul de motociclete electrice din New York, Tarform. In cadrul aranjamentului, Tarform va echipa noul sau model Luna Racer cu anvelopa Avon Spirit ST.

Ca anvelopa de turism hipersport Avon, caracteristicile deosebite ale Spirit ST includ cea mai recenta tehnologie de constructie, care ajuta la generarea de performante, manevrabilitate si stabilitate ultra-ridicate; un compus cu banda de rulare duala de ultima generatie, care mareste aderenta pe umed si kilometrajul; si 3D Sipes pentru aderenta completa.

Din cele 19 dimensiuni disponibile in gama Spirit ST, 110/80 fata si 160/60 spate au fost alese pentru Luna Racer de la Tarform, care se mandreste cu o acceleratie de 0-60 mph in 3,8 secunde *, o viteza maxima de 120 mph (acolo unde este permisa) ), o autonomie a bateriei orasului de 120 de mile * si incarcare de la 0-80% in 50 de minute *.

Motocicletele Tarform, inclusiv Luna Racer, se bazeaza pe trei principii cheie. O platforma modulara permite imbunatatirea continua a pieselor si aspectul estetic; senzorii, invatarea automata si conectivitatea ofera informatii semnificative pentru a face experienta motocicletei mai sigura; iar utilizarea biomaterialelor naturale de inalta performanta este prioritara, la fel ca si colaborarea cu furnizorii etici.

Mana Tarform isi construieste motocicletele in Brooklyn, New York. Acum disponibil pentru precomanda, Luna Racer are un pret de pornire de 24.000 USD, livrarile globale fiind programate sa inceapa pana la sfarsitul anului 2021.

Don Argento, director national de vanzari, motociclete din America de Nord, Avon Tyres, a declarat: „Suntem extrem de incantati sa lucram cu Tarform si sa oferim anvelope Spirit ST pentru motocicleta electrica Luna Racer. Sustenabilitatea este un accent cheie pentru Avon Tyres, iar acest proiect reprezinta un pas important in alinierea si contributia directa la o forta de conducere in procesele mai ecologice. ”

Taras Kravtchouk, fondator, Tarform, a spus: „Tarform Luna Racer este un omagiu adus culturii Café Racer din Marea Britanie care a inspirat o noua generatie sa intre in motociclism. Parteneriatul cu Avon Tyres a fost o decizie usoara de luat, avand in vedere mostenirea lor veche de secol, fiabilitatea si performanta, care au echipat multe masini clasice. Suntem mandri ca intram intr-o noua era a motociclismului si colaboram cu Avon Tyres pentru a accelera tranzitia catre o mobilitate durabila. ”

* Toate cifrele de performanta indicate sunt furnizate de Tarform si nu au fost in niciun fel validate sau verificate in alt mod de si / sau in numele Avon Tyres.

Pentru mai multe informatii despre Avon Tyres, accesati www.avontyres.com.

(via »)

Lasa un comentariu

0/5