Skip to content Skip to footer

Anvelopele Pirelli P Zero RA blocheaza podiumul la Raliul Di Roma

Italianul Giandomenico Basso a castigat Raliul de Roma Capitale, o runda atat a campionatelor italiene, cat si a celor europene, pentru a conduce un podium complet Pirelli inaintea campioanei de raliuri italiene, Andrea Crugnola, si a norvegianului Norbert Herczig.

Ajutarea Skoda a lui Basso la victorie la proba de asfalt cu 13 etape a fost performanta constanta a anvelopelor Pirelli RA5 utilizate pe tot parcursul evenimentului, care s-au putut adapta conditiilor exigente. Acestea includ temperaturi ridicate ale solului, de pana la 60 de grade Celsius, si o mare varietate de suprafete gata sa prinda neprevazutul.

CITAT PIRELLI

Terenzio Testoni, manager de activitate de raliu: „Anvelopele Pirelli RA5 au aratat o versatilitate si o adaptabilitate fantastice, rezistand caldurii toride si suprafetelor alunecoase: atat pe primul picior cu asfalt mediu pana la abraziv, cat si pe cel de-al doilea picior in care asfaltul era deosebit de alunecos. Acest lucru a confirmat cu adevarat ceea ce am stiut dintotdeauna: anvelopa dura a garantat intotdeauna performante puternice si cel mai bun compromis intre viteza si uzura, atat la campionatul european, cat si la campionatul italian de raliuri, precum si la campionatul mondial de raliuri. ”

DESPRE ANVELOPELE FOLOSITE

Anvelopele de asfalt RA de la Pirelli sunt un punct de referinta bine cunoscut in gama Pirelli, care s-au dovedit a fi extrem de reusite inca de la inceput. Anvelopele dure din gama se caracterizeaza printr-un grad ridicat de adaptabilitate la o serie de conditii de utilizare diferite. Manipularea, aderenta si stabilitatea laterala sunt ceea ce face ca aceste anvelope sa iasa in evidenta impotriva opozitiei puternice.

SECTIUNEA JUNIOR

Sectiunea Junior a evenimentului Campionatului European de Raliuri de la Roma a fost castigata de estoniul Ken Torn intr-un Ford Fiesta Rally 4, in timp ce Pep Bassas a castigat castigarea categoriei ERC3 intr-un Raliul Peugeot 208 4. Jean-Baptiste Franceschi a castigat categoria ERC3 Junior, din nou. pe anvelopele P Zero. Cu totii au folosit anvelope compacte dure RK5 de la Pirelli de la inceput pana la sfarsit.

URMATORUL EVENIMENT ERC

Al 50-lea Raliu Ceh Barum Zlín (asfalt) Republica Ceha, 27-29 august.

(via »)

Lasa un comentariu

0/5