Skip to content Skip to footer

Kumho isi continua drumul castigator cu o noua pereche de premii iF Design

Nu este un nou venit in a primi distinctii internationale pentru produsele sale, Kumho a primit acum nu unul, ci doua premii iF Design 2022 la categoria automobile/vehicule – unul pentru noua sa anvelopa de inalta performanta, ECSTA HS52, si una pentru cea mai recenta anvelopa viitoare. concept, Fin-Sread.

Noul lansat HS52 este destinat masinilor sport si de pasageri de marca premium si va fi disponibil in Marea Britanie in aproximativ 46 de dimensiuni pana la sfarsitul acestui an. Designul bloc solid al modelului benzii de rulare ajuta la mentinerea unei presiuni constante pe suprafata drumului, reducand impactul si zgomotul si imbunatatind confortul la rulare. Blocurile puternice de umar asigura stabilitate si manevrabilitate buna.

Odata cu dezvoltarea conducerii autonome, masina devine un simplu mijloc de transport intr-un spatiu de locuit mobil. Fin-Sread este o noua platforma electronica pentru anvelope fara aer. Structura sa fara aer ajuta la reducerea accidentelor prin eradicarea perforatiilor, in timp ce controlul independent al fiecarei unitati maximizeaza confortul calatoriei, iar sectiunea centrala blocheaza activ zgomotul.

Organizate de International Forum Design of Germany, premiile iF sunt printre cele mai prestigioase din lume. Alaturi de premiile Red Dot si IDEA, distinctiile in varsta de 69 de ani sunt recunoscute drept unul dintre cele mai importante premii de design din lume. Castigatorii sunt selectati de un juriu independent de experti in design printr-un proces cuprinzator de selectie care ia in considerare excelenta in proiectare, precum si inovatia, respectarea mediului, calitatea, functionalitatea si comoditatea. Anul trecut, Kumho a primit toate cele patru premii globale majore de design – German iF, North American IDEA, German Red Dot si Japanese Good Design.

Seful diviziei de cercetare si dezvoltare a Kumho Tire, Cho Mansik, a declarat: „Pe masura ce electrificarea vehiculelor creste, si designul pieselor lor componente avanseaza rapid. Sunt dezvoltate anvelope care creeaza sinergie cu celelalte elemente si vor depasi rapid limitarile existente. Continuam sa reflectam viziunea si valoarea lui Kumho orientata spre viitor in produsele noastre.”

(via »)

Lasa un comentariu