Skip to content Skip to footer

Noua anvelopa ecologica : Michelin Energy Saver +

Noul model ecologic Energy Saver +, dezvoltat de catre producatorul MICHELIN, se remarca printr-o rezistenta mai mica la rulare decat predecesorul sau, modelul Energy Saver. Sub banda de rulare se regaseste un strat de polimeri care reduce considerabil consumul de energie. Prin noua tehnologie Eco’N’Grip se utilizeaza o formula care imbunatateste coeziunea moleculara si noii compusi avansati utilizati in componenta cauciucului reduc acumularea caldurii, limitand practic incalzirea anvelopei.

anvelope de vara michelin energy saver plus
anvelope de vara michelin energy saver plus

Producatorul sustine ca un conducator auto care va face trecerea de la modelul Energy Saver la modelul Energy Saver +, poate economisi pana la 60 de litri de combustibil pe intreaga durata de viata a cauciucurilor, contribuind astfel si la reducerea emisiilor de CO2 cu pana la 3g/km. Dimensiunea de 16 inch are o amprenta de 10% mai mare decat Energy Saver, oferind o aderenta mult mai buna. Astfel conform noilor etichete, Energy Saver + a obtinut calificatiful A pentru franarea pe teren umed si calificativul B pentru rezistenta la rulare.

MICHELIN este recunoscut pentru diferitele sale tehnici de economisire a combustibilului pe care le utilizeaza permanent pentru a obtine rezultate semnificative, iar prin acest ultim model promite sa nu dezamageasca. Nici performantele de exceptie ale anvelopelor MICHELIN in ceea ce priveste longevitatea nu sunt de neglijat si se remarca inca o data prin lansarea acestui model. Anvelope de vara Michelin Energy Saver + este disponibila intr-o gama de peste 50 de dimensiune cu diametrul cuprins intre 14-16 inchi.

Puteti consulta lista completa cu dimensiuni pentru anvelopele de vara Michelin Energy Saver + aici.

 

 

Lasa un comentariu

0/5