Skip to content Skip to footer

Noul McLaren 765LT vine echipat cu anvelope P Zero Trofeo R

Colaborarea dintre Pirelli si McLaren din Formula 1 se extinde si la masinile de serie. Astfel, noul McLaren 765LT vine echipat cu anvelope P Zero  Trofeo R conceput exclusiv pentru acest model.

Inginerii de la Pirelli si McLaren si-au extins colaborarea din Formula 1 si pentru masinile de serie, cel mai nou rezultat fiind o anvelopa dezvoltata exclusiv pentru modelul McLaren 765LT. Una dintre cele mai rapide masini de serie din lume va fi echipata cu anvelope P Zero Trofeo R, cea mai performanta anvelopa din gama Pirelli dezvoltata pentru circuit.

Inginerii de la Pirelli au personalizat anvelopa P Zero Trofeo R exclusiv pentru modelul McLaren 765LT creand o anvelopa unica pentru cei care vor sa testeze limitele acestei masini pe circuit. Pentru clientii care vor folosi masina exclusiv pe drumuri publice exista si optiunea unei echipari cu gama de anvelope Pirelli P Zero.

Noul McLaren 765LT are un motor de 765 CP si un cuplu de 800 Nm iar pentru a scoate maximum din aceste performante pe pista, inginerii Pirelli au imbunatatit structura si profilul anvelopelor, marind suprafata de contact pentru a genera mai multa aderenta mecanica si o tractiune mai buna, in special pe asfalt uscat.

De asemenea, designul modelului benzii de rulare a fost conceput pentru a garanta o stabilitate foarte buna pe viraje, pentru a reduce distanta de franare si pentru a maximiza aderenta laterala. Cu noile anvelope de serie de la Pirelli, noul 765LT a parcurs un sfert de mila in doar 9,41 secunde, atingand o viteza de top de 241.4 km/h.

Pe anvelope.ro gasesti o gama variata de anvelope Pirelli, iar cu ajutorul configuratorului nostru poti sa faci cea mai buna alegere in functie de masina, stilul tau de condus sau numarul de kilometri parcursi.

Lasa un comentariu

0/5