Skip to content Skip to footer

Goodyear lanseaza o solutie de intretinere pentru autovehicule

Goodyear lanseaza o solutie de intretinere pentru autovehicule

Compania Goodyear Tire & Rubber a anuntat lansarea unei solutii de informatii privind anvelopele pentru flotele de camioane de marfa: Goodyear SightLine.

Goodyear SightLine va ajuta la asigurarea unei mobilitati fara probleme, sigure si fiabile pentru toate vehiculele, incepand cu camionete de marfa care deservesc industria de servicii de teren, constructii si livrari de ultimul kilometru, spune compania.

Potrivit companiei, Goodyear SightLine va fi disponibila de asemenea clientilor echipamentelor originale Goodyear si furnizorilor de flote si mobilitati emergente la sfarsitul acestui an.

Disponibil initial in America de Nord si Europa, Goodyear SightLine foloseste senzori cu algoritmi bazati pe cloud pentru a comunica cu operatorii flotei in timp real, spune compania.

Goodyear spune ca tehnologiile sale de intretinere predictiva proprietare pot ajuta la abordarea multor provocari cu care se confrunta soferii si managerii de flote de astazi, inclusiv previzionarea defectiunilor, minimizarea timpilor de nefunctionare si monitorizarea presiunii si uzurii pneurilor pentru o siguranta sporita si o mobilitate mai eficienta din punct de vedere al costurilor.

Goodyear spune ca a acumulat miliarde de kilometri de testare pentru solutiile de anvelope alimentate de Goodyear SightLine prin intermediul programelor pilot. Lansarea sa stabileste bazele pentru un viitor cu anvelope conectate, in care fiecare anvelopa ofera inteligenta. Goodyear si-a exprimat obiectivul companiei de a avea informatii despre anvelope in toate produsele noi pana in 2027.

In viitor, Goodyear spune ca tehnologia sa SightLine nu va oferi doar feedback cu privire la anvelopa, ci va oferi si feedback despre conditiile de drum, permitand o mobilitate conectata si autonoma. Testele initiale au aratat ca integrarea tehnologiei Goodyear SightLine in sistemul de control al unui vehicul poate reduce pierderile de distanta de oprire cu 30%, spune compania.

 

Goodyear lanseaza o solutie de intretinere pentru autovehicule
Goodyear lanseaza o solutie de intretinere pentru autovehicule

(via)

Lasa un comentariu

0/5