Skip to content Skip to footer

Hankook confirma statutul de sponsor oficial UEFA Europa League 2012-2015

Compania Hankook si-a confirmat noul statut de sponsor oficial pentru UEFA Europa League. Acordul de sponsorizare dintre compania producatoare de anvelope si UEFA Events SA acopera perioada 2012-2015, oferind companiei Hankook promovarea necesara prin afise plasate in stadioane, cat si pe fundalul interviurilor si a conferintelor de presa oficiale UEFA.

 Producatorul Hankook considera ca acest nou acord demonstreaza inca o data efectul puternic al strategiei sale europene de marketing, prin care se incearca o promovoare puternica a brandului de cauciucuri. „Suntem incantati de noul nostru parteneriat alaturi de UEFA Europa League” marturiseste Hee-Se Ahn, Vice-Presedinte Marketing Hankook Tire Europe. „Sponsorizarile din fotbal reprezinta o componenta esentiala a strategiei noastre europene de marketing. Emotia din fotbal se potriveste de minune cu motto-ul companiei noastre – Driving Emotion. ”

 „UEFA Europa League ramane cea mai mare competitie intre cluburi, ce se bucura de prezenta multor jucatori talentati de renume international din cluburi cu traditie din intreaga Europa. Suntem fericiti sa primim in interiorul familiei UEFA Europa League, acest brand de renume international.” a adaugat David Taylor, CEO UEFA Events SA.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/St-Jakob-Park.jpg
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/St-Jakob-Park.jpg

Lasa un comentariu

0/5