Skip to content Skip to footer

Producatorul Goodyear a castigat premiul CIO 100 2012

CIO 100 2012 PREMII

Compania producatoare de anvelope Goodyear a fost numita de catre revista CIO una dintre castigatorii CIO 100 pentru anul 2012. Acest premiu recunoaste excelenta in utilizarea tehnologiei informatiei in moduri inovatoare pentru a dezvolta produse de calitate.

„Castigatorii nostrii pentru anul 2012 reprezinta un adevarat exemplu al puterii de transformare in domeniul IT, de la o crestere remarcabila a veniturilor la un avantaj competitiv,” a declarat Maryfran Johnson, redactor-sef al revistei CIO. „Castigarea premiului CIO 100 reprezinta o recunoastere extraordinara a succesului proiectului nostru, care a adus toate operatiunile companiei de cauciucuri in Europa, Orientul Mijlociu si Africa pe o platforma comuna de afaceri,” a declarat Jim McKinnon, Vice-presedintele Goodyear si sef ofiter de informatii. „Aceasta initiativa reprezinta o colaborare de succes intre o afacere integrata si echipa de IT, care a dus la maximizarea eficientei operationale, cat si la o reducerea semnificativa a costurilor. Am introdus cele mai noi tehnologii pentru a simplifica si standardiza modelele de business de pe mai multe continente,” a declarat Horst Ebert, director IT pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Compania Goodyear a fost aleasa pentru acest premiu de catre un juriu format din redactia CIO, fosti membri CIO si experti din industrie, care au selectat castigatorii pe baza tehnologiilor inovatoare, cat si a valorilor masurabile ale afacerilor.

CIO 100 2012 PREMII

Lasa un comentariu

0/5