Skip to content Skip to footer

Noul Firestone Firehawk Sport ofera putere si calitate pe care soferii sportivi se pot baza

Bazandu-se pe mostenirea sa puternica, marca Firestone ofera o anvelopa de vara accesibila si de inalta performanta cu noul Firehawk Sport.

Soferii vor beneficia de o experienta de condus exceptionala, cu un raspuns ascutit al directiei, aderenta remarcabila pe carosabil umed si franare excelenta pe uscat1.

Anvelopa Firestone Firehawk Sport este conceputa pentru a raspunde asteptarilor si nevoilor soferilor sportivi, permitandu-le sa redescopere placerea de a conduce.

Firehawk Sport este cea mai recenta anvelopa de vara de inalta performanta de la Firestone, destinata soferilor care doresc sa se simta puternici si in control in orice moment. Noua anvelopa permite un raspuns ascutit al directiei, o aderenta remarcabila in conditii de carosabil umed si o franare excelenta pe uscat1.

Marca Firestone a fost intotdeauna asociata cu o valoare excelenta si este bine cunoscuta pentru combinatia sa de excelenta la condus si fiabilitate. Infiintata in urma cu peste un secol, marca si-a adus de mult timp filosofia si spiritul de pionierat pe sosele si pe pistele de curse. Pornind de la mostenirea sa puternica, cea mai recenta aparitie in gama Firestone, Firehawk Sport, a fost proiectata cu gandul la asteptarile si nevoile pasionatilor de condus.

Dezvoltata si fabricata in Europa, noua anvelopa ofera o manevrabilitate superba si o aderenta fiabila pe toate tipurile de suprafete in orice conditii, fiind alegerea ideala pentru soferii care doresc sa redescopere placerea de a conduce. Pentru fiecare sofer sportiv – de la soferul de cursa lunga pana la pasionatul de masini – anvelopa Firestone Firehawk Sport acopera o gama larga de personalitati ale soferilor, fara a face niciodata compromisuri in ceea ce priveste siguranta sau pretul accesibil.

Performanta de ultima generatie adusa la viata de un nou design

Firestone Firehawk Sport ofera un raspuns ascutit al directiei, asigurand controlul vehiculului si permitand viteze mari de viraj atunci cand se ia o curba. Acest lucru este posibil datorita profilului sportiv al anvelopei, a unghiurilor asimetrice ale peretilor si a optimizarii virtuale a suprafetei de contact, toate acestea adaugand incredere in timpul condusului.

Noua anvelopa ofera, de asemenea, o controlabilitate si o aderenta remarcabile in conditii de carosabil umed, obtinand o eticheta UE de gradul A in ceea ce priveste aderenta pe carosabil umed. In spatele acestei performante se afla distributia optimizata a nervurilor si a golurilor, un profil variabil al nervurilor si o tehnologie inovatoare de amestecare utilizata in proiectarea compozitiei sale.

In comparatie cu predecesorul sau, Firehawk SZ90mu, anvelopa Firestone Firehawk Sport ofera, de asemenea, soferilor o franare excelenta pe uscat, cu o distanta de oprire cu 9% mai mica1. Profilul sportiv al anvelopei aduce beneficii si in acest sens, fiind in acelasi timp sprijinit de adancimea optimizata a lamelor si a patinarii.

Anvelopa care continua mostenirea de neegalat a Firestone

Noua anvelopa Firestone Firehawk Sport va fi disponibila in 36 de dimensiuni, de la 18″ la 20″, pentru a acoperi o gama larga de vehicule obisnuite si masini sport. Beneficiile sale nu sunt aduse doar unei game largi de vehicule pentru toti soferii sportivi, ci si pentru vehiculele traditionale si electrice.

“Firestone Firehawk Sport este o anvelopa care rezuma marca Firestone”, a declarat Steven De Bock, vicepresedinte Consumer Replacement si OE la Bridgestone EMIA. “Ea intruchipeaza fiabilitatea si asigurarea calitatii pentru care marca Firestone este cunoscuta, de peste 100 de ani – totul ramanand in acelasi timp la un pret accesibil. Dar este, de asemenea, o anvelopa care va reaprinde pasiunea clientilor nostri pentru condus sau o va duce la un alt nivel.

“Aceasta este o anvelopa care munceste din greu pentru ca tu sa te poti juca din greu; ajutandu-te sa simti puterea dintre volan si sosea, asigurandu-te in acelasi timp ca ramai in control in orice moment.”

(via »)

Lasa un comentariu