Skip to content Skip to footer

Everton in the Community si Davanti Tyres fac echipa pentru a oferi uniforme scolare elevilor din zonele defavorizate social

Everton din comunitate a facut echipa cu partenerul oficial oficial al clubului pentru anvelope, Davanti Tires, pentru a distribui uniforme scolare elevilor din zonele cele mai defavorizate social din regiunea orasului Liverpool.

Posibil datorita unei donatii generoase de 10.000 de lire sterline din partea producatorului international de anvelope Davanti, peste 480 de uniforme scolare complete vor fi oferite copiilor din cele mai defavorizate sectii din Merseyside ale caror familii au fost puternic afectate financiar de efectele pe termen lung ale pandemiei si deseori trebuie sa echilibreze bugetele deja restranse prin reducerea costurilor pentru alimente si utilitati pentru a oferi uniforme copiilor lor.

Un copil care nu are uniforma corecta sau, uneori, deloc uniforma, poate afecta negativ prezenta, nivelurile de punctualitate, atitudinea lor fata de dorinta de a invata si increderea in sine si poate fi adesea cauza agresiunii. Everton din comunitate si Davanti s-au angajat sa combata inegalitatile in educatie si sa puna capat acestui stigmat.

Sarah Atherton, Everton din Community Neighborhood Manager, a declarat: „Furnizarea de uniforme scolare de la Davanti va oferi un beneficiu de schimbare a vietii beneficiarilor din regiunea orasului Liverpool. Covid-19 s-a dovedit a avea unele impacturi semnificative asupra familiilor noastre si posibilitatea de a oferi uniforme celor care sufera de saracie va atenua orice preocupare financiara a scolii.

„Permiterea unui tanar sa aiba acces la educatie prin furnizarea unei uniforme are mai multe impacturi asupra dezvoltarii personale, precum si nivelul de educatie si nivelul de realizare creste si creste increderea si stima de sine a unui tanar. Acesta este un parteneriat incitant care va crea un impact durabil pentru aproape 500 de familii din Merseyside. As dori, de asemenea, sa multumesc supermarketului Morrisons pentru ca ne-a oferit cu amabilitate o reducere la aceste uniforme, permitandu-ne sa sprijinim mai multi copii care au nevoie. ”

Chris Saunders, manager de marca Davanti, a adaugat: „Aici, la Davanti Tyres, suntem mandri ca suntem lideri in sprijinirea acestei initiative importante prin campania noastra„ Make It Happen ”. Everton din comunitate a evidentiat o problema semnificativa cu care se confrunta copiii si familiile din cele mai defavorizate zone din Liverpool. In calitate de producator cu radacini ferme in regiunea orasului, vrem sa facem tot ce putem pentru a ne asigura ca elevii tineri stralucitori nu sunt retinuti sau supusi niciunui dezavantaj pur si simplu pentru ca nu au uniforma scolara corecta.

„Schimbarile mici pot face o mare diferenta si speram ca, lucrand indeaproape cu Everton in comunitate, putem ajuta multi copii sa-si realizeze intregul potential.”

Everton din comunitate a colaborat cu autoritatile locale pentru a identifica cele mai defavorizate scoli din regiunea orasului Liverpool si 240 de uniforme scolare vor fi distribuite celor care au nevoie in cursul actualului curs academic pentru a satisface nevoia imediata si urgenta si alte 240 vor fi distribuite celor care incep scoala in septembrie 2021.

Oferirea tinerilor cu uniforme scolare din zonele mai putin dezvoltate economic din regiunea orasului Liverpool, cum ar fi Sefton, Halton si Knowsley, va elimina ingrijorarile financiare din partea familiilor si va contribui la cresterea frecventei si punctualitatii elevilor si, la randul sau, aceasta crestere va vedea o imbunatatire semnificativa a rezultatelor invatarii si sa sprijine cresterea statisticilor guvernamentale inregistrate cu valoare adaugata bruta si a recensamantului local care sprijina rapoartele de progres scolare si evaluarile OfSted.

Donatia generoasa a lui Davanti va oferi, de asemenea, un impact social mult mai larg comunitatii locale prin rentabilitatea sociala a investitiei, deoarece un copil care frecventeaza scoala mai regulat poate duce la o reducere a ratelor saraciei alimentare si la mai putini tineri care devin NEET (nu in educatie, ocupare sau formare) ) in timp ce ramaneti in educatie creste, de asemenea, statutul de angajabilitate si accesul continuu la dispozitia deschisa pentru a invata, cu sprijinul de la Everton din comunitate.

Distribuit in intreaga lume in peste 70 de tari, Davanti a perturbat piata globala a anvelopelor. In 2017 a devenit partenerul oficial al pneurilor Everton Football Club si acum, lucrand cu Everton in comunitate, Davanti spera sa aiba un impact social durabil asupra regiunii orasului Liverpool.

Aflati mai multe despre campania Make It Happen a lui Davanti la www.davanti-tyres.com/makeithappen

In imagine: Karen Bostock, lider de legatura familiala la scoala primara Leasowe primeste prima livrare de uniforme scolare de la managerul de marca Davanti Tires Chris Saunders si Sarah Atherton de la Everton din comunitate.

Everton in the Community si Davanti Tyres fac echipa pentru a oferi uniforme scolare elevilor din zonele defavorizate social

 

(via »)

Lasa un comentariu

0/5