Skip to content Skip to footer

Continental extinde productia europeana de anvelope

Continental a anuntat intentia de a extinde capacitatea de productie anuala de anvelope pentru camioane si autobuze la sucursala din Puchov, Slovacia. In urmatorii ani, productia actuala de 2,6 milioane de cauciucuri va creste pana la 3 milioane de anvelope, ajungandu-se la o investitie de 100 de milioane de euro. Producatorul a anuntat ca momentul in care va creste productia si se vor aloca resursele financiare necasare, va depinde de evolutia pietei si de cererea consumatorilor pentru aceasta categorie de anvelope.

,,In ciuda situatiei economice dificile prin care trece Europa, am observat o crestere considerabila in cererea pentru anvelope de camioane si autobuze,’’ a declarat Andreas Esser, seful unitatii de afaceri Continental Commercial Vehicle Tires. ,,Activitatea constanta a pietelor din Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa ne motiveaza sa fructificam acest potential in viitorul apropiat. Pentru a putea raspunde acestei cerei in continua crestere, trebuie sa extindem si sa modernizam cea mai mare dintre sucursalele noastre de productie din EMEA. ”

Sucursala din Puchov este cea mai mare fabrica de cauciucuri pentru camioane si autobuze Continental din zona EMEA. Fabrica din Slovacia nu se va bucura doar de o crestere a capacitatii de productie, dar si de proceduri extinse de modernizare a utilajelor si a infrastructurii, astfel incat sa fie atins cel mai inalt nivel de eficienta de productie.

,,Puchov va fi prima fabrica Cotinental care produce noua Generatie 3 de anvelopele pentru  autobuze”, a declarat Thierry Wipff, sef de productie, Commercial Vehicle Tires. “Prin aceasta investitie, ne vom asigura ca avem toate sansele de a indeplini cerintele clientilor nostri.”

benefits-of-continental-tyres
Anvelope Continental

 

Lasa un comentariu

0/5