Skip to content Skip to footer

Cercetarea in domeniul anvelopelor Davanti continua

Marca de anvelope din Marea Britanie Davanti Tyres deschide un nou centru inovator de dezvoltare europeana la Applus + IDIADA din Spania, pentru a continua designul de anvelope de noua generatie.

Centrul de inalta tehnologie va permite echipei de cercetare si dezvoltare a lui Davanti sa experimenteze mai mult cu noi design-uri si materiale inovatoare, sa accelereze dezvoltarea de noi produse si sa imbunatateasca testarea continua si imbunatatirea gamei sale existente.

Avand un acces mai mare la terenurile de testare de varf ale IDIADA pe tot parcursul anului, Davanti va putea depasi limitele inovatiei mai mult ca niciodata, utilizand facilitati de testare pe teren umed si uscat pe tot parcursul anului pentru a dezvolta noi produse, pentru a rezolva provocarile cu care se confrunta intreaga industrie a anvelopelor si planifica strategic noile evolutii in viitor pentru a extinde oferta de produse Davanti.

„Acesta este cel mai mare pas pe care l-a facut Davanti de cand am lansat prima noastra anvelopa – DX390 – pe piata”, a declarat directorul general Davanti Tyres, Peter Cross. „Vom putea acum testa fizic un numar mai mare de prototipuri intr-o etapa de dezvoltare anterioara, pentru a ne asigura ca urmatoarea noastra generatie de produse stabileste un nou punct de referinta pentru excelenta.”

„Produsele de succes necesita teste extinse de dezvoltare pe teren. Avand propriile instalatii la fata locului la IDIADA ne va permite sa adunam o cantitate mult mai mare de date despre ce functioneaza bine si ce nu intr-un mod pe care nu l-am putea invata niciodata doar din simularile computerizate sau din rezultatele de laborator.”

„Investitia in Centrul European de Dezvoltare ne ofera o platforma pentru a fi o forta motrice in dezvoltarea anvelopelor de generatia urmatoare. Pe masura ce reglementarile de mediu se schimba si modul in care vehiculele sunt proiectate si construite evolueaza, anvelopele vor trebui sa se adapteze.”

„Suntem un brand dinamic si avem nevoie de un volum mare pentru capabilitatile noastre de testare si dezvoltare pentru a se potrivi cu planurile noastre de expansiune pe termen mediu si lung.”

„Acest centru ne ofera flexibilitatea de a continua sa fim inovatori si perturbatori pe piata. Sa gandim cu indrazneala si sa ne asiguram ca Davanti se afla in fruntea inovatiei anvelopelor intr-un moment de schimbari semnificative. ”

Davanti a echipat instalatia cu o suita de echipamente de ultima generatie pentru analiza si proiectarea anvelopelor si va fi hub-ul marcii pentru toate ingineria si testarea prototipurilor.

De asemenea, va deschide site-ul pentru clientii sai, permitandu-le sa vada direct procesele de cercetare si dezvoltare ale lui Davanti si oferind inginerilor o linie directa de comunicare catre piata pentru a ajuta la orientarea dezvoltarii pentru a se potrivi cererii in schimbare a clientilor.

De asemenea, a angajat investitii semnificative in proiect, in ciuda pandemiei globale in curs de desfasurare. Potrivit lui Peter Cross, asteptarea dezvoltarii sigurantei soferului si a eficientei anvelopelor nu a fost considerata o optiune.

„Covid a prezentat provocarilor in fiecare industrie din lume anul acesta”, a spus el. „Dar ceea ce a demonstrat este inovatia, investitia in idei, este intotdeauna o investitie buna.”

„Pe tot parcursul ciclului de blocare si restrictii din 2020, oamenii au avut inca nevoie sa foloseasca drumurile in siguranta. Angajamentul de baza al lui Davanti a fost intotdeauna siguranta rutiera si ramanem dedicati imbunatatirii acestui lucru in tot ceea ce facem.”

„Echipa noastra va putea acum sa exploreze ceea ce are nevoie piata de la urmatoarea noastra generatie de anvelope. Cum sa optimizam performantele, sa sporim siguranta si sa dezvoltam o gama de anvelope care sa raspunda nevoilor si asteptarilor nu doar a soferilor de astazi, ci a soferilor de maine.”

Aflati mai multe despre anvelopele Davanti – inclusiv regimul sau de testare riguroasa – pe https://www.davanti-tyres.com/

Lasa un comentariu

0/5