Skip to content Skip to footer

Cercetare pentru anvelope all seasons pentru masini mai mici

Potrivit producatorului Vredestein, segmentul european de anvelope pentru toate anotimpurile (all seassons) a crescut cu 23% in 2019. Cautand sa valorifice aceasta crestere, compania a lansat cea mai recenta gama Quatrac, o anvelopa pentru toate anotimpurile, destinata dimensiunilor mai mici ale rotilor.

Disponibil in dimensiunile de 15 si 16 inci, Vredestein sustine ca noua anvelopa ofera un echilibru de performanta de-a lungul anotimpurilor, sporind in acelasi timp eficienta datorita unei constructii usoare si rezistentei reduse la rulare. Se remarca faptul ca ambii umeri ai anvelopei sunt potriviti pentru utilizarea pe timp de vara, in timp ce centrul anvelopei este mai axat pe iarna, cu o densitate mai mare a tevii pentru o tractiune mai buna. In plus, numarul blocurilor de umeri este redus la diametrul anvelopei pentru a asigura performanta in timpul iernii, iar anvelopa are, de asemenea, un profil in forma de V profund.

Compania sustine ca anvelopa are o performanta cu 12% mai buna decat predecesorul sau, Quatrac 5, in ceea ce priveste manevrabilitatea uscata datorita zonei de contact nete mai ridicate si a blocurilor de umeri mai rigide. Compusul pe baza de silice si modelul in forma de V ofera o manevrabilitate mai buna cu 20% si o performanta imbunatatita de franare cu 10%. Foarte important, afirma ca manipularea pe zapada este imbunatatita datorita densitatii crescute a muchiilor de taiere a zapezii, care au fost reglate pentru a functiona la toate unghiurile de virare.

Compusul benzii de rulare este imbunatatit cu o cantitate mare de rasini pe baza de terpena, impreuna cu un raport de aer redus si o cavitate optimizata a anvelopei, ceea ce duce la o distributie mai uniforma a presiunii, asigurand o uzura mai uniforma.


(via »)

Lasa un comentariu

0/5