Skip to content Skip to footer

Autodromul International din Algarve prelungeste cu inca trei ani parteneriatul oficial pentru anvelopele Davanti

Autódromo do Algarve din Portugalia, cunoscut ca Circuitul Portimão, a convenit o prelungire de trei ani a parteneriatului oficial de anvelope cu Davanti Tires. Circuitul, care gazduieste Seria Europeana LeMans, Seria Endurance 24H, Campionatul Mondial de Superbike FIM si Festivalul Algarve Classic, este recunoscut pentru provocarile tehnice la care sunt supusi competitorii. Marca de anvelope Davanti din Marea Britanie, care a lansat prima sa anvelopa in 2015, descrie continuarea parteneriatului ca fiind “o actiune de mare succes”.

Acordul inseamna ca flota de masini de inalta performanta folosita de elita AIA Racing School va continua sa fie dotata cu anvelope Davanti pana in 2022. Scoala a innoit recent parcul de masini de curse cu Porsche Cayman S, Cayman 718 S si 911 GT3, Honda Civic Type R, Mercedes AMG E53, E63 S si AMG GT C, toate disponibile. Conducatorii auto pot depasi 250 km/h pe pista, si vor face acest lucru cu pneuri Davanti standard, utilizate in traficul rutier obisnuit.

Autódromo do Algarve din Portugalia a convenit o prelungire de trei ani a parteneriatului oficial de anvelope cu Davanti Tires.
Autódromo do Algarve din Portugalia a convenit o prelungire de trei ani a parteneriatului oficial de anvelope cu Davanti Tires.

” Am avut acest parteneriat valoros timp de doi ani “, a declarat Sean Maddocks, director de vanzari Davanti pentru Regatul Unit si Irlanda. “Este un parteneriat de prestigiu pentru noi si suntem mandri de increderea pe care echipa Autodromo continua sa o arate in performantele anvelopelor noastre”.

Directorul Scolii de Curse AIA, Miguel Praia, a declarat ca, dupa ce au rula pe pneuri Davanti – in special DX640 – incepand cu 2016, instructorii au fost dornici  sa continue sa utilizeze anvelopele Davanti pentru scoala. “Anvelopele s-au comportat impresionant de bine si au fost constante, aspect de nivel critic apreciat de cei care conduc la viteze mari”, a spus el. „Realitatea este ca aceste anvelope nu sunt realizate la comanda speciala si nici nu sunt anvelope slick de curse ci pur si simplu cauciucuri standard care si atunci cand le utilizezi la limita se comporta fenomenal.

“Soferii nostri sunt profesionisti cu inalta calificare si inteleg importanta anvelopelor ca element de siguranta. De cand am inceput acest parteneriat, ei au dezvoltat incredere in pneurile Davanti ca anvelope care se manevreaza perfect si furnizeaza atat controlul cat si feedback-ul de care ai nevoie pentru a conduce in siguranta si bine.

“Suntem mandri sa colaboram cu Davanti Tyres”.

Sursa: tyrepress.com

Lasa un comentariu

0/5