Skip to content Skip to footer

Yokohama introduce doua anvelope UHP in linia Advan

anvelope de vara Yokohama Advan Sport V105

Yokohama Tire Corp. a adaugat doua noi anvelope de vara ultra peformante in gama Advan: Yokohama Advan Sport V105 si Yokohama Advan Neova AD08 R.,,Noua noastra generatie de cauciucuri Advan dispune de un design inspirat de cursele auto, fiind echipata cu noi compusi inovatori care imbunatatesc tractiunea pe circuitul umed si uscat. Rezultatele sunt spectaculoase!”, a declarat Andrew Briggs, Director Yokohama pentru departamentul de Marketing si Planificare de produs.

anvelope de vara Yokohama Advan Sport V105
Yokohama Advan Sport V105

Andrew Briggs a confirmat ca modelul de vara Advan Sport V105 a fost dezvoltat la Nurburgring, celebrul complex de curse din Germania, si urmeaza sa fie disponibil in 55 de dimensiuni cu raza intre 17 – 20 inchi (13 dimensiuni au fost prezentate in cadrul ceremoniei de lansare). Modelul Advan Neova AD08 R va fi disponibil in 37 de dimensiuni  cu diametrul intre 15 – 19 inchi (10 dimensiuni au fost deja prezentate, urmand ca restul de 27 de dimensiuni sa fie scoase pe piata in aceasta vara). Echipa Yokohama a declarat ca ambele modele sunt dotate cu accesorii pentru o gama variata de autovehicule sportive, facilitati gandite special pentru conducatorii auto dornici sa aiba cel mai inalt nivel de aderenta, manevrabilitate si precizie.

anvelope de vara Yokohama Advan Neova AD08 R
Yokohama Advan Neova AD08 R

Noile cauciucuri de vara contin compusi inovatori (uleiul de portocale) care asigura o tractiune optima. Potrivit lui Briggs, modelele Advan Sport V105 si Neova AD08 R au fost dezvoltate de catre expertii europeni pentru a asigura un drum confortabil si silentios, cat si pentru a atinge gradul maxim de aderenta pe teren umed si uscat. Tehnologia derivata din activitatile Yokohama Motorsport a fost incorporata in fabricarea cauciucurilor, tocmai pentru a asigura siguranta la viteze ridicate si pentru a spori capacitatea de manevrabilitate a anvelopei.

Lasa un comentariu

0/5