Skip to content Skip to footer

Continental va furniza anvelope pentru Porsche Taycan

Porsche german german va folosi anvelopele Continental ca parte a pachetului original de echipamente Taycan.

In prezent, anvelopele de vara ContinContact PremiumContact 6, anvelopele all-season ProContact RX si anvelopele de iarna WinterContact TS 860 S au fost aprobate pentru EV, toate iteratiile anvelopei avand marcajele XL care reprezinta o forta de incarcare crescuta.

PremiumContact 6 al producatorului de anvelope a fost special dezvoltat si proiectat pentru condus sportiv si confortabil, dar si pentru a permite distante scurte de franare si stabilitate in virare la viteze mari.

Anvelopa de turism ProContact RX pentru toate anotimpurile (disponibila in SUA) ofera un nivel bun de tractiune si performanta de franare pe drumuri umede si uscate, iar WinterContact TS 860 S ofera performante fiabile si precizie de directie in scenarii acoperite de zapada, precum si manevrabilitate excelenta pe uscat.

„In electromobilitate, cea mai mica rezistenta la rulare posibila, emisiile de zgomot reduse si o capacitate ridicata de incarcare a anvelopei joaca un rol important”, a comentat Holger Lange, seful dezvoltarii anvelopelor din domeniul echipamentelor originale ale Continental. „In echiparea originala, desigur, o mare importanta este acordata si caracteristicilor de manevrare a anvelopei, deoarece acestea au un impact semnificativ asupra comportamentului la volan al vehiculului. Porsche Taycan este un bun exemplu de vehicule electrice performante, cu placere ridicata la volan. La aceste vehicule, proprietatile relevante pentru siguranta la viteze mari si o potrivire perfecta a anvelopei cu vehiculul se afla in centrul designului anvelopelor. ”

(via »)

Lasa un comentariu

0/5