Skip to content Skip to footer

Falken lanseaza noi anvelope de iarna fara suruburi

Falken afirma ca Eurowinter HS01 ofera un compus de rulare imbunatatit fata de predecesorul sau, Eurowinter HS449, cu o aderenta increzatoare si performante previzibile in gheata si zapada.

Falken Tyres a introdus noua anvelopa de performanta de iarna fara stifturi Eurowinter HS01 si HS01 pentru sedanele, cupele, SUV-urile si CUV-urile de astazi.

Conform Falken – Eurowinter HS01 ofera un compus imbunatatit al benzii de rulare fata de predecesorul sau, Eurowinter HS449, cu o aderenta increzatoare si performante previzibile in gheata si zapada.

Falken afirma ca designul propriu 4D Nano si tehnologia sa de dispersie a silicei asigura performanta de iarna HS01 fara stifturi ramane flexibila si functionala la temperaturi de inghet, in timp ce 3D Canyon Sipes si marginile sale muscatoare asigura o aderenta sporita a zapezii si a ghetii fara a compromite stabilitatea vehiculului.

In plus, compania spune ca un nou model de rulare unidirectional, cu caneluri transversale centrale care se extind din zona centrala care se extind in latime pana la umeri, faciliteaza niveluri mai ridicate de zapada si o dispersie mai eficienta a apei prin iesiri mai largi, pentru o aderenta imbunatatita rezistenta la hidroplanare.

Ca inlocuitor al Eurowinter HS449, noile SUV Eurowinter HS01 si HS01 au o franare cu zapada imbunatatita cu 5% si o franare umeda imbunatatita cu 6%, spune compania, si vin in 31 de dimensiuni pentru HS01, de la 16 in. pana la 21 inci si 11 dimensiuni pentru SUV-ul HS01 de la 18 inci. pana la 21 in. Toate dimensiunile sunt clasificate la viteza V sau W pentru vehiculele moderne de inalta performanta de astazi.

(via »)

Lasa un comentariu

0/5