Skip to content Skip to footer

Anvelope de iarna 2012 (5)

Urmatoarea pagina a revistei continua prezentarea anvelopelor de iarna din oferta pe 2012 a producatorilor de anvelope.

 

 

General Tire

General Tire sunt parte din familia de produse  Continental Tire. General Tire are doar un singur tip major de anvelope de iarna in catalogul sau – Altimax Arctic – care este deja foarte popular.

Altimax Arctic: sunt anvelope de iarna la care se pot monta crampoane, fiind disponibile in cele mai populare dimensiuni  de jante de 13 la 17 inch, cu un indice de viteza Q.

 

 

 

 

Firestone
Firestone este un nume bine cunoscut in lumea anvelopelor auto. Acum parte a familiei de produse Bridgestone, marca  Firestone este din nou in centrul atentiei cu ale sale anvelope de iarna Winterforce  care au fost foarte populare in ultima vreme.

Winterforce: Aceste anvelope  de iarna la care se pot monta crampoane, sunt disponibile in cele mai multe dimensiuni de  jante de 15 la 17 inch cu indice de viteza S.  Winterforce UV reprezinta versiunea pentru SUV-uri si camionete.

 

 

 

 

 

 

Gislaved
Gislaved este un alt brand care este parte a familiei de produse de renume Continental Tire . De obicei, cautat de catre proprietarii de  Volvo, acesta atrage acum si posesorii altor marci de autovehicule.

Nord * Frost 5: Aceaste anvelope sunt o versiune avansata a fostului model Nord * Frost 3. Nu numai ca are indice de viteza T, dar are, de asemenea, posibilitatea de a fi echipat cu o noua generatie de crampoane “stralucitoare” .

 

 

 

 

 

GT Radial

Compania indoneziana GT Radial (45%-GTIT China) nu este neaparat un jucator nou pe scena anvelopelor de iarna, ​​dar a devenit recent mult mai important, cu o distributie superioara. Aceste anvelope la care se pot monta crampoane au fost dezvoltate cu ajutorul  constructorului de renume international Nokian.

Champiro WT: marca Champiro identifica cel mai bine anvelopele de iarna GT Radial, dar producatorul ofera, de asemenea,  anvelope de iarna  IcePro cu crampoane si  IcePro SUV, anvelope de gheata Winter Pro si anvelope MaxiMiler WT la care nu se pot monta crampoane.

 

 

 

 

Kumho

Cele mai multe anvelope de iarna Kumho sunt vândute sub numele de identificare  I’ZEN  si sunt disponibile in mai multe versiuni. Daca tot a venit vorba, unele anvelope Kumho sunt vândute sub marca Marshal.

I’ZEN KW23 : Acesta este un produs recent  Kumho din clasa “alpin” cu un profil al benzii de rulare foarte agresiv. Aceaste anvelope sunt disponibile mai ales pentru utilizari de performanta si nu pot primi crampoane. Pentru chiar mai multa performanta puteti sa va orientati spre anvelopa I’ZEN KW27 . De retinut ca cele mai multe anvelope Kumho au preturi premium.

 

 

 

Pentru completarea informatiilor vedeti si celelalte articole din seria  Anvelope de iarna 2012

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0/5