Skip to content Skip to footer

Anvelope de iarna 2012 (4)

In pagina de astazi va propunem cateva dintre cele mai solicitate anvelope de iarna Goodyear

Goodyear are o buna reputaţie în ceea ce priveste anvelopele de iarna . Multe dintre produsele sale locale sunt bazate pe tehnologia sa europeana. Cea mai mare parte a liniei sale de anvelope de iarna este reprezentata de foarte  populara  familia de anvelope Ultra Grip . Cu toate acestea, unele dintre anvelopele de camionete, cum ar fi Silent  Wrangler  Armour si Fortera Triple Tred, poarta logo-ul de iarna.

 

 

 

 

 

Ultra Grip: Aceastea sunt anvelope de iarna  de baza Goodyear pentru cele mai uzuale dimensiuni. Se pot monta crampoane metalice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ice Grip Ultra: Ice Grip Ultra sunt anvelope de iarna la fel de populare ca  Ultra Grip dar, fiind concepute pentru a performa pe  gheata, aceastea nu sunt  prevazute cu posibilitatea montarii de crampoane.

 

 

 

 

 

Eagle Ultra Grip GW-2, GW-3 si Ultra Grip Performance 2: Toate aceste modele de anvelope sunt  produse Goodyear de iarna pentru masini performante.

 

 

 

 

 

 

Ultra Grip SUV: cum si numele o spune,  Ultra Grip SUV este o anvelopa de iarna conceputa pentru cele mai multe SUV-uri si CUV-uri de pe piaţa, pentru jante de 16 la 20 inch si indici de viteza T si H (desi exista o dimensiune cu indice V).

 

 

 

 

 

 

UltraGrip Ice WRT: Cele mai recente  anvelope de iarna sunt oferite acum  în 18 dimensiuni pentru camionete cu jante de 16 la 18 inch si indice de viteza S. Tipul de anvelopa LT are indice de viteza Q si are un design al benzii de rulare diferit.

 

 

 

 

 

 

Pentru completarea informatiilor vedeti si celelalte articole din seria  Anvelope de iarna 2012.

Lasa un comentariu

0/5