Skip to content Skip to footer

Anvelope de iarna 2012 (14) – Matador/Slovacia

Printre producatorii de anvelope est-europeni se numara si Matador. Primele pneuri sub brendul MATADOR au fost fabricate in Cehoslovacia incepand cu anul 1925. Din 1960 firma devine principalul producator de camere de aer pentru anvelope, iar din 1968 produce anvelope radiale sub marca BARUM. Incepand cu anul 1988, compania trece printr-un proces de tranzitie, devenind societate pe actiuni iar in 1994 se privatizeaza. Din 1993 revine la marca initiala – MATADOR.  In 1998, se stabileste un joint venture Continental – Matador  pentru productia de anvelope pentru camioane iar din 2007 devine divizie  a grupului Continental AG. ( MATADOR Rubber Division). Va prezentam familia de anvelope de iarna NORDICCA.

 

 

MP 52 Nordicca Basic M+S sunt anvelope de iarna utilizate pentru echiparea autoturismelor din  clasa mica şi mijlocie, asigurand aderenţă perfectă pe zăpadă in conditiile iernilor din Europa Centrală si alpine, siguranta si confort in orice conditii meteo.  Sunt disponibile pentru turisme cu dimensiuni de jante de 13 la 15 inch cu indici de viteza T si H.

 

 

 

 

MP 59 Nordicca M+S sunt anvelope de iarna de inalta performanta, cu profil de generatia a treia, ce realizeaza o aderenţă  crescuta pe zapada si gheata, aducand siguranţă în condiţii dificile, performanţă  constantă  pe toate suprafetele, precum şi un maxim de confort şi plăcerea condusului. Sunt disponibile pentru turisme cu dimensiuni de jante de 15 la 18 inch cu indici de viteza T, H si V.

 

 

 

MP 91 Nordicca 4×4 SUV M+S sunt anvelope de iarna pentru echiparea SUV, cu profil de generatia a treia, ce asigura  proprietati de tractiune si franare imbunatatite in conditii de iarna. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 15 la 20 inch cu indici de viteza T, H si V.

 

 

 

 

 

MPS 520 Nordicca Van M+S sunt anvelope de iarna utilizate pentru echiparea camionetelor ce circula pe strazi in oras dar si pe autostrazi. Sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de 14C la 16C inch cu indici de viteza  H, R si T.

 

 

 

Toate anvelopele prezentate au pe flanc pictograma  “Fulg de Nea” fapt ce demonstraza ca au trecut testele de incercare in conditii de iarna extrema , conform standardului  ASTM F-1805.

Matador are de asemenea o importanta productie de anvelope de camion si autobuz.

Pentru completarea informatiilor puteti consulta si celelalte articole din seria  Anvelope de iarna 2012 .

Lasa un comentariu

0/5