Skip to content Skip to footer

Michelin lanseaza 15 noi dimensiuni de anvelope CrossClimate2

– Cea mai recenta avansare a anvelopelor de pasageri a companiei este acum disponibila in 70 de dimensiuni
– CrossClimate2 se potriveste acum cu cele mai bine vandute masini si crossover-uri
– Anvelopa „Peerless” aduce performante de neegalat pe tot parcursul anului Logo Michelin (PRNewsfoto / Michelin North America)

Michelin has released 15 new sizes of its award-winning CrossClimate2 tire.

Anvelopa MICHELIN® CrossClimate®2 este acum disponibila in dimensiuni care acopera cele mai multe dintre cele mai populare masini si crossover-uri din America de Nord.

Michelin a lansat 15 noi dimensiuni ale anvelopei sale premiate CrossClimate2.

CrossClimate2 a fost lansat in 2020 si a adus o combinatie de performante si atribute de siguranta care nu au fost vazute niciodata intr-o anvelopa pentru pasageri sau crossover din America de Nord. Anvelopa a fost disponibila initial in 25 de dimensiuni, apoi 30 de dimensiuni suplimentare au fost lansate la inceputul anului 2021. Odata cu lansarea in faza a treia, anvelopa este acum disponibila in 70 de dimensiuni, facand cea mai mare inovatie Michelin a anvelopelor de pasageri din ultimii 20 de ani disponibila pentru un segment mare din nord Soferi americani.

CrossClimate2 a fost apreciat pentru ca este prima anvelopa de pasageri din categoria all-season care ofera multiple atribute de performanta fara compromisuri. Concurentii din categoria anvelopelor pentru toate anotimpurile ofera de obicei una sau doua zone de performanta, dar trebuie sa faca sacrificii in alte domenii importante pentru soferi. CrossClimate2 le ofera pe toate – oprire umeda, longevitate, aderenta uscata si performanta la zapada.

CrossClimate2 are un model distinct al benzii de rulare cu formare de V. Acest model al benzii de rulare functioneaza impreuna cu compozitia revolutionara din cauciuc a anvelopei pentru a redefini categoria „all-season” si a aduce soferilor o anvelopa care exceleaza in conditii climatice mai mari decat orice produs concurent.

Performanta umeda – Cand inginerii Michelin au inceput sa dezvolte CrossClimate2, stiau ca au nevoie de o anvelopa care sa „prinda pana la ultima oprire”. Toate anvelopele incep sa se poarte in timpul primei calatorii. Dar nu toate anvelopele ofera o putere de oprire remarcabila pe masura ce se poarta. CrossClimate2 o face. In conditii de umezeala, chiar si atunci cand este uzat, CrossClimate2 s-a oprit mai scurt decat anvelopele competitive de varf – cu pana la 50 de picioare mai scurt la oprirea de la 50 mph.

Durata mai lunga – Testarea rutiera arata ca CrossClimate2 se poarta mai bine decat concurentii de top. Nu cu putin, cu mult – pana la 15.000 de mile suplimentare. Este pana la un an suplimentar de utilizare.2 CrossClimate2 include o garantie de 60.000 de mile.

Maner uscat – Oprirea energiei este importanta in conditii umede sau uscate. CrossClimate2 se opreste cu pana la 16 picioare mai scurt (mai mult de o lungime completa a masinii) pe trotuar uscat decat patru anvelope competitive de varf.

Performanta de zapada – Conducatorii auto cu conditii de zapada cu zapada pot avea incredere in „evaluarea fulgului de zapada de munte cu 3 varfuri” acordata CrossClimate2. Aceasta capacitate severa de zapada ofera o tractiune de zapada mai buna cu pana la 31% atunci cand este purtata decat patru anvelope competitive purtate pe tot parcursul sezonului

Zgomot – Michelin a folosit PIANO Noise Reduction Tuning pentru a proiecta o banda de rulare cu blocuri si unghiuri care anuleaza zgomotul „armonic” al drumului si creeaza amplitudine ideala pentru patch-ul de contact, creand o calatorie mai linistita.

Pentru a afla mai multe despre CrossClimate2 si pentru a vedea toate cele 70 de dimensiuni disponibile, faceti clic aici.

Despre Michelin North America, Inc.
Michelin, cea mai importanta companie de mobilitate, este dedicata imbunatatirii mobilitatii clientilor sai si in mod durabil; proiectarea si distribuirea celor mai inovatoare anvelope, servicii si solutii pentru nevoile clientilor sai; furnizarea de servicii digitale, harti si ghiduri pentru a ajuta la imbogatirea calatoriilor si a calatoriilor si a le face experiente unice; si dezvoltarea de materiale de inalta tehnologie care deservesc o varietate de industrii. Cu sediul in Greenville, Carolina de Sud, Michelin North America are aproximativ 23.000 de angajati si opereaza 34 de unitati de productie in Statele Unite si Canada. (michelinman.com)

(via »)

Lasa un comentariu

0/5