Skip to content Skip to footer

Kumho anunta o anvelopa noua pentru vehicule utilitare usoare si camionete

Kumho a lansat detalii despre ultimul sau produs pentru piata europeana. Anvelopa PorTran 4S CX11 all-season pentru vehiculele utilitare usoare si camionete combina caracteristicile anvelopelor anterioare ale companiei, SOLUS 4S HA32 pentru autoturisme si anvelopa de iarna PorTran CW11 pentru autoutilitare.

Kumho spune ca o combinatie de compusi de ultima generatie si un design avansat al benzii de rulare vor optimiza presiunea de contact cu soseaua, ducand la o reducere a consumului de combustibil si oferind anvelopei caracteristici excelente de franare si performanta in toate conditiile meteorologice. Banda de rulare PorTran 4S CX11 a fost optimizata pentru utilizare in situatii reci, acoperite de zapada si a primit o certificare europeana 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake).

PorTran 4S CX11 va fi disponibil in 15 dimensiuni de la 15 inchi la 17 inchi pentru cele mai populare autoutilitare si vehicule utilitare usoare din Europa. Va fi disponibil mai tarziu in 2021.

Kim Sang Yub, seful diviziei de vanzari si marketing de la Kumho, a comentat: „Popularitatea SOLUS 4S HA32, lansata anul trecut, ne-a permis sa lansam acest nou produs pentru LCV-uri. Ne straduim sa ne bazam pe excelenta noastra tehnologica pentru a fi recunoscuti ca un partener inteligent de mobilitate nu numai in Europa, ci in intreaga lume.”

(via »)

Lasa un comentariu

0/5