Skip to content Skip to footer

AllSeasonContact 2 – Nu puteti controla vremea. Dar puteti fi pregatiti.

De ce sa alegeti aceasta anvelopa?

Contati pe o eficienta sporita, datorita materialului nostru avansat si datorita tehnologiei benzii de rulare

Va puteti simti in siguranta indiferent de vreme, datorita manevrabilitatii si franarii imbunatatite.

Bucurati-va de noul profil adaptiv al benzii de rulare, pentru o experienta linistita si confortabila la condus pe tot parcursul anului.

Cand nimic nu tine o vesnicie, aceasta anvelopa rezista mai mult.

Anvelopa AllSeasonContact 2 este construita din materiale avansate, cu un profil al benzii de rulare imbunatatit, ce reduce frecarea. Acest lucru nu determina doar o abraziune redusa, asigurand o durata de viata mai lunga a anvelopei, ci si mai putine pierderi de energie – esentiale pentru a reduce la minimum consumul de carburant si pentru a parcurge o distanta mai lunga.

Rezultate ale testelor


Liderul randamentului kilometric in urma efectuarii testului DEKRA.*

Anvelopa AllSeasonContact 2 este construita din materiale avansate, cu un profil imbunatatit al benzii de rulare, ce reduce frecarea. Acest lucru nu determina doar o abraziune redusa, asigurand o durata de viata mai lunga pentru anvelopa, ci si mai putine pierderi de energie – esentiale pentru a reduce la minimum consumul de carburant si pentru a parcurge o distanta mai lunga.
Continental AllSeasonContact 2 Test winner

* Acesta este un test comparativ de uzura a benzii de rulare, realizat pe cinci anvelope all-season prezentate in diagrama, la solicitarea Continental Reifen Deutschland GmbH si desfasurat de DEKRA Test Center SAS. Dimensiunile anvelopelor testate: 205/55 R16 94V XL pe un autovehicul VW Golf VIII 1.5 TSI (150 cp) cu tractiune pe fata, test efectuat in Sudul Frantei intre 23.11 si 20.12.2022. Durata de viata preconizata a benzii de rulare (randamentul kilometric) are la baza o extrapolare liniara pana la o limita de uzura de 1,6 mm in centru si 0 mm in umar, dupa 15.450 de kilometri de test condusi, si ia in considerare durata de viata medie a benzii de rulare a anvelopelor din fata. Pentru detalii, consultati extrasul din raportul DEKRA 22CPE11-198. Din cauza numarului mare de modele de anvelope all-season si a segmentelor de calitate diferite, acesta nu este un rezultat reprezentativ al testelor pentru piata de anvelope de la nivel global.

Cand anotimpurile fac ce vor ele, aceasta anvelopa face ce vreti voi.

Nu puteti controla vremea. Dar puteti fi pregatiti. Cu tehnologia sa noua si imbunatatita, anvelopa AllSeasonContact 2 este consecventa in orice conditii de temperatura, oferind o aderenta mai buna indiferent de sezon, precum si maxima incredere si siguranta la condus.

Noi va pregatim pentru electromobilitate.

Simbolul nostru pentru compatibilitatea cu masinile electrice confirma faptul ca anvelopa respecta cerintele masinilor electrice, precum si pe cele ale masinilor cu combustie sau hibride.

 

Sursa »

Lasa un comentariu