Skip to content Skip to footer

All Season SF3 lansat de Pirelli

All Season SF3 lansat de Pirelli

Pirelli a lansat anvelopa Cinturato All Season SF3, adaptata pentru soferii urbani de masini medii si compacte care cauta siguranta pe tot parcursul anului. Proiectata virtual, Pirelli spune ca anvelopa prezinta un control eficient al franarii in diverse conditii meteorologice, obtinand cel mai inalt rating A pentru aderenta pe carosabil umed de pe eticheta europeana a anvelopelor.

Anvelopa mosteneste tehnologia adaptiva a benzii de rulare, cu lameluri 3D care evolueaza pe parcursul duratei de viata pentru a spori aderenta pe zapada si a se adapta la cerintele variate de conducere. Cu caneluri mai largi si un desen directional reproiectat al benzii de rulare, aceasta este proiectata pentru performante eficiente pe zapada, reducand in acelasi timp riscul de aquaplaning, obtinand un punctaj ridicat in ceea ce priveste confortul fonic.

All Season SF3 lansat de Pirelli

Testele independente DEKRA din Germania au analizat versatilitatea anvelopei, care a identificat SF3 ca fiind cea mai buna din clasa sa pentru franarea combinata (in conditii de carosabil uscat, umed si zapada.) Cinturato a fost recunoscuta si de organismul de certificare TÜV Süd, care i-a acordat „Marca de performanta” pentru punctele forte in diferite situatii de condus.

Utilizarea modelarii virtuale a fost importanta pe tot parcursul procesului de proiectare, pentru a permite dezvoltarea in paralel a compozitiilor si a desenului benzii de rulare. De asemenea, virtualizarea a facut posibila proiectarea distributiei tensiunilor fizice pe anvelopa. Ca urmare, Pirelli spune ca energia poate fi distribuita uniform pe SF3.

Disponibila din aprilie 2024 in dimensiuni cuprinse intre 16 si 20 de inci, Pirelli Cinturato All Season SF3 ofera, de asemenea, optiuni cu marcaj Elect pentru vehicule electrice si o gama specializata Scorpion pentru SUV-uri.

(via »)

Lasa un comentariu