Skip to content Skip to footer

Sterling alege Davanti ca partener oficial anvelope

Profil Anvelope Davanti

Sterling Automotive Design si Davanti Tyres au convenit un parteneriat.

Sterling, bazata pe Blackburn, este o casa de design noua, specializata in redesignul vehiculelor iconice si imbogatirea lor cu stil britanic.

Activitatea lor include autovehicole personalizate, personalizari premium si imbunatatiri la caroserie externa sau tapiterie.

Pentru directorul brandului Sterling, Doug Topott, parteneriatul cu brandul a avut un sens perfect. „Davanti si Sterling au multe valori”, a spus el. „Suntem ambele marci britanice cu un etos similar.

„Sterling isi propune sa ia vehicule iconice si sa le adauge cu un stil individual, unic britanic. Ne dorim ca oamenii sa vada si sa recunoasca un vehicul, dar sa fie evident ca acesta este foarte diferit. Facem fiecare vehicul special. Gama de anvelope a lui Davanti are exact aspectul potrivit pentru a completa propriile actiuni de design ale lui Sterling.

Poate parea neobisnuit sa luam in considerare aspectul anvelopelor pe un vehicul, dar acestea sunt foarte vizibile. Anvelopele trebuie sa arate ca apartin acelei masini.

Un alt aspect vital al parteneriatului este performanta. Clientii Sterling doresc sa-si imprime individualitatea pe un vehicul, dar le place sa conduca si vor sa obtina performante cat mai bune.

Cand am cercetat programul de testare intensiv al lui Davanti si am vazut rezultatele pe intreaga gama a acestora, stiam ca aceasta este marca potrivita pentru anvelope.”

Directorul de vanzari al companiei Davanti Tires pentru Marea Britanie si Irlanda, Sean Maddocks, a declarat ca parteneriatul a rupt un teren nou pentru marca de anvelope.

„De la bun inceput Davanti s-a angajat sa produca anvelope de inalta performanta, comparabile cu marcile consacrate, in toate privintele, de la performante practice la aspect premium.

Prin crearea unui nou parteneriat cu Sterling Automotive, subliniem nivelul exceptional de calitate si design care intra in fiecare dintre produsele noastre.

Suntem mandri sa ne unim fortele cu Sterling si suntem incantati sa vedem de unde acest parteneriat va lua ambele marci pe masura ce avansam.”

Pentru a descoperi Sterling Automotive vizitati www.sterling-automotive.co.uk.

Via »

Profil Anvelope Davanti
Profil Anvelope Davanti

Lasa un comentariu

0/5