Skip to content Skip to footer

Kumho lanseaza Solus HA32, anvelope pentru orice sezon

Kumho a lansat Solus HA32, o anvelopa pentru toate anotimpurile care este modelul urmator pentru HA31 si despre care producatorul spune ca este superior dupa aproape toate criteriile. Este disponibil in 42 de dimensiuni si are o zona de prindere pe suprafata umeda cu 15% mai mare si cu 10% mai buna manipulare pentru franare umeda / uscata.

Kumho a dezvaluit noul produs prin evidentierea comoditatii anvelopelor pentru toate anotimpurile, menite sa anuleze nevoia de a se potrivi anvelopelor de vara sau de iarna, in functie de anotimp si de conditiile meteorologice. Producatorul de anvelope spune ca compromisul perfect este un produs pentru toate anotimpurile proiectat sa functioneze in toate conditiile pe tot parcursul anului.

Noua anvelopa este disponibila initial in 42 de dimensiuni, pentru a se potrivi cu jante intre 14 si 18 inchi diametru, ceea ce va satisface nevoile unei game largi de masini de pasageri, precum si a multor SUV-uri. Peretele lateral al HA32 prezinta o pictograma distinctiva pentru tot sezonul, inclusiv o holograma care schimba aspectul in functie de unghiul luminii predominante. Peretele lateral poarta, de asemenea, simbolurile „M + S” si „3 varfuri de zapada de munte” care confirma datele de autentificare ale vremii de iarna ale produsului.

HA32 a fost deja recunoscut de The Red Dot Design Award, unul dintre cele mai importante premii de design, inainte de lansarea sa pe piata europeana. Compusul anvelopei si modelul de rulare in forma de V in zig-zag sunt responsabile in principal de imbunatatirile pretinse de Kumho in ceea ce priveste performantele la vreme umeda, comparativ cu anvelopa anterioara, care au obtinut Solus HA32 o eticheta „grad B” pentru prindere umeda.

In conformitate cu Kumho, alte caracteristici, cum ar fi suvitele sale de interblocare tridimensionale asigura o manipulare impresionanta in toate conditiile.

Detalii »

Lasa un comentariu

0/5