Skip to content Skip to footer

Apollo Vredestein extinde capacitatea de productie pentru anvelope agricole

anvelope vredestein agricole

Apollo Vredestein, compania din spatele brand-ului de anvelope Vredestein, a anuntat ca urmeaza sa investeasca semnificativ in extinderea capacitatii sale de productie pentru anvelope agricole. Acest lucru reflecta o cerere tot mai mare pentru anvelope Vredestein pe piata agricola europeana. Planul de extindere urmeaza sa fie pus in aplicare pe parcursul anului 2013, iar compania olandeza estimeaza ca va produce cu 50% mai multe anvelope agricole, atunci cand proiectul va fi finalizat.

Cererea pentru anvelope agricole si industriale premium a continuat sa creasca in ultimii ani, iar cauciucurile Vredestein s-au diferentiat prin calitatea lor superioara in detrimentul altor marci de anvelope existente pe piata. Prin urmare, compania olandeza a decis sa investeasca in extinderea capacitatii de productie a fabricii sale din Enschede. Aceasta investitie ar trebui sa conduca la o crestere de 50% a productiei de cauciucuri Vredestein, cu un accent pe anvelopele radial si anvelopele de tractor. In plus, investitiile planificate in urmatorii ani ofera companiei posibilitatea de a-si mari portofoliul prin producerea unor cauciucuri mai mari atat ca latime, cat si ca diamentru.

anvelope vredestein agricole

Investitiile planificate in prezent de catre Apollo Vredestein pun accent pe o crestere durabila continua, chiar si intr-o perioada dificila din punct de vedere economic. Scopul principal al producatorului de anvelope este de a satisface cererea in continua crestere de pe pietele europene, lucru posibil doar prin extinderea capacitatii de productie. In plus, Vredestein Apollo va putea patrunde si pe noi piete de desfacere, cum ar fi America de Nord si Asia.

Lasa un comentariu

0/5