Skip to content Skip to footer

Noul Vredestein Ultrac Vorti – anvelopa de vara pentru segmentul premium

anvelope vredestein ultrac vorti

Apollo Vredestein a lansat la sfarsitul lunii martie in Budapesta, noul sau model de vara Vredestein Ultrac Vorti. Datorita design-ului sau modern, noile cauciucuri de vara au un aspect sportiv, distinctiv, cu linii curate si au indicele de viteaza Y, ceea ce inseamna ca pot fi folosite pentru viteze de pana la 300 km/h. Noul Ultrac Vorti exceleaza in ceea ce priveste performantele sale de aderenta, de manevrabilitate si de franare pe ambele suprafete (uscate si ud).  Noul model de vara indeplineste in totalitate cerintele practice si vizuale ale proprietarilor de autovehicule sport.

anvelope vredestein ultrac vorti

Noul Vredestein Ultrac Vorti este rezultatul muncii de echipa dintre compania olandeza si mai multi parteneri de renume din industria de automobile. Profilul benzii de rulare a fost dezvoltat impreuna cu designer-ul Giugiaro, care este implicat in procesul de dezvoltare a anvelopelor Vredestein in ultimii 15 ani. Numele Ultrac Vorti a fost, de asemenea, ales de catre Giugiaro. Inspirat de vortex, fluxul de aer puternic care este generat, de exemplu, atunci cand un elicopter decoleaza, numele reflecta viteza mare cu care modelul poate rula, in timp ce banda de rulare se aseamana cu extremitatile lamelor elicopterelor.

anvelope de vara vredestein giugiaro

Colaborarea dintre compania olandeza si marcile premium auto Carlsson, Arden si Lumma a adaugat un plus de valoare modelelor de anvelope de vara Vredestein Ultrac Vorti. Pentru segmentul auto premium calitatea primeaza si din acest motiv asteptarile de la o noua anvelopa premium sunt ridicate, iar noul model ofera conducatorilor auto performante excelente in conditii extreme. Folosindu-se de experienta acumulata in toti acesti ani si de colaborarile pe care le are cu marcile auto, Apollo Vredestein reuseste sa imbine cele mai avansate tehnologii cu ideile inovatoare ale echipei de design si sa dezvolte noi modele pentru clientii sai.

Stilul sportiv si inovator al modelului de vara Ultrac Vorti se remarca atat pe banda de rulare, cat si pe flancurile sale. Mai mult, design-ul uimitor a fost imbinat cu unele dintre cele mai avansate detalii tehnice. Peretii exteriori ai celor doua caneluri circumferentiale au un unghi dublu, un unghi la 45 grade pentru a asigura stabilitatea in directia laterala si pentru a compensa fortele laterale in curba. In plus, canelurile laterale formeaza un unghi de 10 grade pentru a preveni uzura neuniforma si pentru a mentione un nivel de zgomot redus. Mai multe masini sport au dimensiuni diferite de anvelope pentru fata si spate, iar modelul Vredestein Ultrac Vorti a fost optimizat atat pentru montajul pe puntea din fata, cat si pe puntea din spate. In acest sens, Vorti Ultrac are adaptata banda de rulare pentru dimensiunile utilizate pe puntea spate. Pentru ca anvelopele montate pe puntea din fata intra in contact primele cu suprafetele ude, accentul pentru anvelopele de spate este pus pe stabilitate si o aderenta exceptionala. Astfel cauciucurile devin mai sigure si ofera conducatorului auto incredere in timpul rularii.

anvelope de vara vredestein ultrac vorti punte fata si punte spate

Tehnologia inovatoare folosita pentru Vredestein Ultrac Vorti asigura o distributie egala de presiune  pe suprafata. Atunci cand autovehicul se afla in curba, partea exterioara a anvelopei  poarta cea mai mare greutate, ceea ce duce influenteaza direct amprenta si distributia de presiune. Ultrac Vorti are profilul benzii de rulare asimetric care creste contactul dintre partea exterioara a cauciucului cu suprafata de contact, si asigura o forta laterala mai mare. Manavrabilitatea in curba pe care o asigura noua anvelopa de vara Vredestein este excelenta. Profilul asimetric al benzii de rulare impreuna cu unghiul optimizat al canelurilor laterale reusesc sa minimizeze nivelul de zgomor. Trecerea blocurilor de cauciuc de pe umarul interior catre exterior previne orice amplificare a sunetului. Acest lucru face ca anvelopa sa fie silentioasa nu doar cand este noua, ci pe toata perioada de utilizare.

Modelul de vara Vredestein Ultrac Vorti este disponibil in urmatoarele dimensiuni:

Dimensiuni Vredestein Ultrac Vorti fata si spate
225/40/ZR18 92 (Y) XL
235/40/ZR19 96 (Y) XL
235/35/ZR19 91 (Y) XL
255/35/ZR19 96 (Y) XL
245/35/ZR20 95 (Y) XL
255/35/ZR20 97 (Y) XL

Dimensiuni Vredestein Ultrac Vorti spate
285/30/ZR19 98 (Y) XL
275/35/ZR20 102 (Y) XL
275/30/ZR20 97 (Y) XL
285/35/ZR20 104 (Y) XL
295/30/ZR20 101 (Y) XL

Lasa un comentariu

0/5