Skip to content Skip to footer

Anvelopele Davanti DX390 primesc certificarea TUV SUD

Davanti DX390 certificarea TÜV SÜD

O data cu dezvoltarea gamei sale de produse, Davanti Tyres a avut ca obiectiv explicit sa aduca pe piata o anvelopa concentrata pe siguranta si performanta, dar si pentru a se asigura ca longevitatea si confortul se afla in prim planul a ceea ce diferentiaza aceasta anvelopa de concurentii sai. In acest context, Davanti a anuntat ca a primit prestigioasa si foarte apreciata certificare de marca TÜV SÜD pentru modelul sau DX390. Aceasta distinctie nu numai ca pune Davanti in postura de marca de incredere, ci si intareste angajamentul ferm al companiei Davanti fata de siguranta, fiabilitate si durabilitate. TÜV SÜD, fondata in 1866, este una dintre cele mai importante organizatii de servicii tehnice din lume, avand sediul in München, Germania. Pentru a obtine marca de certificare a performantei TÜV SÜD, anvelopa trebuie sa respecte anumite valori de prag intr-un program de testare exigenta. Performanta anvelopei este verificata in teste practice atat pe platformele de incercare, cat si pe sosea. Programul include criterii din domenii precum dinamica de conducere, siguranta in conducere, fiabilitatea operationala si proprietati de mediu si a fost dezvoltat pentru a masura criteriile normale de performanta orientate catre utilizatori. Pentru a obtine marca de certificare, anvelopele testate trebuie sa depaseasca standardele si valorile de prag existente.

Davanti DX390 certificarea TÜV SÜD
Davanti DX390 certificarea TÜV SÜD

Anvelopa de vara Davanti DX390 a fost testata in comparatie cu mai multe anvelope din gama medie, obtinand rezultate ponderate care au depasit pe cele ale celorlalti competitori testati, in cele mai multe criterii relevante pentru siguranta, cum ar fi franarea pe carosabil umed si uscat, dovedind ca Davanti este lider in comparatie cu marcile concurente. Datorita stransei colaborari dintre Davanti Tyres si TÜV SÜD in timpul procesului de testare, au fost obtinute, in ansamblu, imbunatatiri semnificative din perspectiva calitatii anvelopei si a performantei. In plus fata de teste, TÜV a vizitat si a verificat de mai multe ori fabrica responsabila pentru producerea anvelopei, Qingdao Sentury Tire. Acreditarea independenta si inspectia TÜV SÜD a instalatiilor Davanti Tyres sprijina faptului ca dezvoltarea produsului lor in Europa impreuna productia in una dintre cele mai avansate fabrici din lume, este o formula castigatoare pentru a furniza anvelope care depasesc brandurile traditionale din gama medie. Gama de anvelope Davanti se diferentiaza, nu numai in privinta pretului accesibil si a valorilor de eticheta EU, dar si in termeni de performanta.

Anvelope vara DAVANTI DX390
Anvelope vara DAVANTI DX390

Davanti adauga ca longevitatea pneurilor sale a fost recent testata de IFV in Germania. Compania declara ca rezultatele demonstreaza ca longevitatea produselor sale este “echivalenta cu standardele originale OE de varf ale echipamentelor.” Testarea longevitatii de catre IFV, impreuna cu certificatul de performanta TÜV SÜD, ajuta la sustinerea revendicarilor lui Davanti Tyres privind combinatia dintre siguranta, performanta si costuri reduse ale dreptului de proprietate. “Obtinerea marcii de performanta TÜV SÜD este o adevarata piatra de hotar pentru Davanti si marturie a calitatii fantastice a anvelopelor noastre. Este o recunoastere atotcuprinzatoare, care include auditul facilitatilor noastre de productie, validarea independenta a claselor noastre de etichete industriale si testarea caracteristicilor de manevrare care nu sunt acoperite de etichetele UE. Anvelopa Davanti a fost testata alaturi de marci europene consacrate si am fost incantati sa vedem ca rezultatul final a depasit toate celelalte marci de referinta. Sa obtii rezultate pozitive atat in manevrabilitate pe drum umed, cat si uscat este o realizare incredibila”, a daugat Peter Cross, Director General la Davanti Tyres.

Gama de anvelope Davanti se bazeaza pe reputatia “inovatia, calitate si incredere” consolidata de marca TÜV SÜD si sustinuta de “garantia daunelor accidentale” a lui Davanti. Milioane de soferi au incredere in Davanti Tyres, la nivel global. Gama Davanti este importata exclusiv de catre magazinul online Anvelope.ro, importatorul unic in Romania al brandului si va fi disponibila incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie 2017.

Sursa : davanti-tyres.com

Lasa un comentariu

0/5