Skip to content Skip to footer

Gama de anvelope de iarna DAVANTI Wintoura, numai pe Anvelope.ro

Davanti Tyres
Davanti Tyres
Davanti Tyres

La doi ani de la lansarea pe piata a primelor anvelope de vara Davanti DX390 si DX640 pentru PCR si SUV, si dupa o dezvoltare intensa in care compania a crescut exploziv pe pietele din Marea Britanie si Irlanda si s-a extins la nivel global in pietele tinta din Europa, Canada, Australia sau Orientul Mijlociu si a lansat alte patru noi modele de vara, Davanti DX240, DX420, DX440 si DX740, in luna mai 2017, compania DAVANTI a lansat gama sa de anvelope de iarna. Gama de cauciucuri de iarna WINTOURA este compusa din patru modele: Wintoura, Wintoura +, Wintoura SUV si Wintoura VAN, ce acopera, in prezent, 51 de dimensiuni pentru modele HP, UHP, SUV si Cargo. Potrivit lui Peter Cross, Directorul General Davanti Tires, aceasta gama va fi ulterior extinsa pentru a se potrivi cu dimensiunea portofoliului de vara Davanti, care contine aproximativ 200 de dimensiuni.

Anvelope iarna Davanti Wintoura
Anvelope iarna Davanti Wintoura

Davanti Wintoura este un model de anvelopa de iarna de inalta performanta cu profil directional, care ofera siguranta, confort, eficienta consumului de combustibil si stabilitatea necesara in toate conditiile de iarna, pentru autoturisme compactate. Profilul este caracterizat de doua caneluri circumferentiale largi care impreuna cu canelurile transversale asigura niveluri ridicate de evacuare a apei, ceea ce duce la performante excelente in conditii de drum excesiv umed. Marginile unghiulare ale blocurilor benzii de rulare reduc zgomotul pe sosea. Numeroase striuri in zig-zag imbunatatesc tractiunea si aderenta laterala in conditii de gheata si zapada. Combinarea inaltimii blocurilor contribuie in mod activ la reducerea emisiilor sonore. Constructia extrem de flexibila a carcasei ofera o conducere lina si confortabila. Pentru o intalnime de pana la 60, pe flancul anvelopei este integrata o nervura de cauciuc ce asigura protectia marginii jantelor. Blocurile de umar stabile prezinta numeroase striuri ce formeaza lamele flexibile pentru manevrare controlata si raspuns predictiv in directie. Zona centrala a benzii de rulare este caracterizata de o nervura lata cu margini in dinte de fierastrau, marginita de doua siruri de blocuri oblice, toate prezentand pe suprafata lor striuri in zig-zag, care asigura o performanta excelenta la franare si un kilometraj ridicat.

Anvelope iarna Davanti Wintoura+
Anvelope iarna Davanti Wintoura+

Davanti Wintoura + este o anvelopa de iarna UHP cu profil asimetric, optimizata pentru siguranta, performanta si conducere confortabila, care asigura tractiune exceptionala pe zapada si gheata si experienta de conducere pentru autoturisme de inalta performanta. Trei caneluri circumferentiale adanci si cu latimi diferite asigura o dispersie eficienta a apei. Pe zona interioara a benzii de rulare, sirul de blocuri tridimensionale cu muchii agresive, proiectate special impreuna cu blocurile de umar masive si canelurile laterale asigura niveluri ridicate de tractiune si performante excelente de franare in toate conditiile meteorologice. Blocurile exterioare imbinate solid si forma patrata a umarului asigura un raspuns precis in directie si feedback crescut pentru conducatorul auto. Doua nervuri 3D circumferentiale, cu margini in zig zag si cu latimi diferite si inaltimi diferite ale elementelor componente asigura emisii reduse de zgomot, precizie crescuta la viraje si o dispersare eficienta a apei si a zloatei. Anvelopa are protectie integrata a margii jantei pentru prevenirea deteriorarilor.

Anvelope iarna Davanti Wintoura SUV
Anvelope iarna Davanti Wintoura SUV

Davanti Wintoura SUV este o anvelopa de iarna cu profil directional special proiectat, capabila sa ofere stabilitate optima, confort la condus si performante excelente de tractiune pe zapada. Sistemul format de cele doua caneluri principale circumferentiale si canelurile transversale laterale asigura o evacuare eficienta a apei si a zloatei. Suprafata tuturor blocurilor din banda de rulare prezinta numeroase striuri care asigura atat flexibilizarea acestora, cat si o aderenta suplimentara pe zapada si gheata. Blocurile de umar exterioare conectate dau stabilitate crescuta de manevrare la viteze mai mari in viraj. Zona centrala este compacta, formata dintr-o nervura centrala lata si doua siruri de blocuri, toate avand marginile in dinte de fierastrau, concepute astfel pentru a oferi o tractiune excelenta pe gheata, stabilitate la viteza mare si numar ridicat de kilometri de functionare. Inaltimile diferite ale elementelor din aceasta zona asigura un confort sporit al calatoriei si o rulare mai silentioasa. Marginile ascutite ale blocurilor exterioare asigura o uzura uniforma a anvelopei. Structura robusta a carcasei este adecvata pentru incarcaturi grele. Anvelopa are protectie integrata a jantei.

Anvelope iarna Davanti Wintoura VAN
Anvelope iarna Davanti Wintoura VAN

Davanti Wintoura VAN este o anvelopa cu profil simetric, proiectata pentru o tractiune ridicata si performante bune de franare, chiar si in conditii severe de iarna, asigurand o balanta echilibrata intre durabilitate si aderenta exceptionala de iarna, performante de care este nevoie permanent. Profilul optimizat al benzii de rulare prezinta trei caneluri circumferentiale adanci ce asigura un nivel ridicat de aderenta mecanica pe drum acoperit de zapada sau teren moale, tractiune imbunatatita si o rezistenta optima la acvaplanare. Acestea incadreaza doua siruri de blocuri masive, cu suprafete rizate de striuri care asigura un grad de flexibilizare, asigurand performante fiabile in toate conditiile ce apar pe timpul iernii. Cresterea profunzimii benzii de rulare ofera un kilometraj ridicat si performanta exceptionala in conditii dificile in zapada si pe teren moale sau cu noroi. Blocurile de umar sunt interconectate si esalonate asigurand stabilitate si control precis chiar si sub sarcina mare. Umerii benzii de rulare si flancurile sunt intarite, oferind protectie suplimentara impotriva deteriorarilor. Anvelopa este construita cu o carcasa solida, ranforsata cu centrura cu cord de otel cu rezistenta ridicata la tractiune si protectie integrata a jantei.

Gama de anvelope de iarna Davanti Wintoura este importata exclusiv de catre magazinul online Anvelope.ro, importatorul unic in Romania al brandului si va fi disponibila incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie 2017.

Sursa: davanti-tyres.com

Lasa un comentariu

0/5