Skip to content Skip to footer

Davanti Protoura Sport Tire – test performanta

Pentru a sarbatori lansarea anvelopei Davanti Protoura Sport, am reunit trei masini si le-am pus pe toate pe noua anvelopa de performanta ultra-inalta si le-am trimis pe pista la Silverstone. Iata ce am aflat.

Ce este anvelopa Davanti Protoura Sport?

Cea mai avansata anvelopa auto de la Davanti s-a nascut din zeci de ani de expertiza in inginerie, mii de mile de testare si cea mai de ultima generatie a benzii de rulare si formula compusa, Davanti Protoura Sport este construita pentru dragostea de a conduce.

„Cu Protoura Sport, am creat o anvelopa cu multe caracteristici noi si inovatoare”, a declarat directorul general Davanti Tyres, Peter Cross. „Aceasta anvelopa stabileste o noua bara pentru receptivitate, manevrabilitate si performanta. Este una cu soferul.”

Davanti Protoura Sport este prima anvelopa careia i s-a alocat un timp semnificativ de dezvoltare la noul Centru European de Dezvoltare al Davanti de la IDIADA. De asemenea, a fost prezentat atat la Dekra, cat si la TÜV Süd, depasind rivalii de frunte de marca intr-o serie de teste stiintifice de performanta.

Conceput pentru piata de vehicule premium, performanta si stilul Protoura Sport il plaseaza printre liderii consacrati din clasa UHP. „Daca iti place sa conduci, Protoura Sport iti ofera tot ceea ce iti doresti de la o anvelopa”, a declarat Ray Collier, Managing Director sau organizatia independenta de testare auto TREAD, care a efectuat teste extinse de dezvoltare pentru Protoura Sport. „In testarea acestei anvelope am stabilit un punct de referinta ridicat. Tintele de testare au fost foarte ambitioase, cu praguri stabilite la aceleasi niveluri asteptate in testele OE – dar Protoura Sport a facut fata tuturor provocarilor. Este o anvelopa extrem de impresionanta si pe care orice marca si-ar dori ca produs emblematic.”

Construit cu un compus de cauciuc imbogatit pentru a oferi o aderenta exceptionala la viteze mari, Protoura Sport are o serie de caracteristici cheie de design care asigura ca fiecare scadere de control, stabilitate si performanta de franare este livrata acolo unde este nevoie instantaneu.

Anvelopa de performanta ultra-inalta Davanti Protoura Sport

„Protoura Sport este cea mai avansata anvelopa pe care am produs-o vreodata”, a spus Peter Cross. „Ne-am propus sa cream o anvelopa UHP cu adevarat de elita si, dupa ce a supus-o unei dezvoltari intensive la Centrul nostru European de Dezvoltare si apoi validand si analizand in continuare descoperirile noastre cu agentii independente precum TÜV Süd si Dekra, Protoura Sport a excelat pe tot parcursul.

Sursa »

Lasa un comentariu

0/5