Skip to content Skip to footer

Pirelli premiat pentru proiecte de responsabilitate sociala

premiu pirelli responsabilitate sociala

Marco Tronchetti Provera, Presedinte si CEO Pirelli, a primit Premiul Responsabilitate Sociala 2013 din partea Asociatiei pentru Politica Externa, ca urmare a tuturor eforturile si proiectelor sale de sustenabilitate. Sub conducerea lui Tronchetti, compania Pirelli a devenit lider in domeniul responsabilitatii sociale corporative.

premiu pirelli responsabilitate sociala
Marco Tronchetti Provera (dreapta) acceptand Premiul Responsabilitate Sociala 2013

Pe langa un scor perfect la Indicele de Sustenabilitate Globala si Europeana, in ultimii sase ani Pirelli s-a mentinut in topul companiilor preocupate de sustenabilitate la nivel global, in Indicele de Sustenabilitate Mondiala si Europeana Dow Jones. Scorul obtinut de Pirelli la Carbon Disclosure Leadership Index 2012 a fost de 89, comparativ cu o medie de 69. Strategia “Green Performance” marca Pirelli are la baza procese si produse ecologice si sigure. Gama de anvelope Pirelli reuseste sa ofere solutii inovatoare cu un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea, echipa companiei Pirelli ajuta comunitatea prin promovarea sigurantei rutiere si a dezvoltarii umane prin sport si formare tehnica, in special in zonele defavorizate.

,,Sunt onorat si mandru sa accept acest premiu in numele Pirelli”, a declarat Marco Tronchetti Provera. ,,Misiunea noastra in calitate de companie cu o istorie bogata si longeviva, este aceea de a crea un viitor sustenabil pentru generatiile viitoare. Aceasta viziune nu poate fi executata fara sprijinul staff-ului nostru din intreaga lume”, a incheiat acesta.

Lasa un comentariu

0/5