Skip to content Skip to footer

Pirelli primeste premiul “Global Champion” de la Volkswagen

pirelli premiul volkswagen

Compania Pirelli a fost onorata cu premiul “Global Champion” din partea Grupul Volkswagen, pentru contributiile semnificative ale producatorului de anvelope ca furnizor inovator de componente OE (Original Equipment). Pirelli a fost singura companie producatoare de cauciucuri si una dintre cei 21 de furnizori OE pe care echipa Pirelli i-a premiat la gala organizata recent organizata in Dresden.

pirelli premiul volkswagen
Francisco Javier Garcia Sanz (stanga), Consilul de Administratie Volkswagen A.G. pentru divizia business de achizitii publice, si Martin Winterkon (dreapta), Presedinte al Consiliului de Administratie Volkswagen A.G., preda premiului lui Alberto Pirelli, reprezentat Pirelli Tyre S.p.A, in cadrul ceremoniei din Dresden, Germania.

In momentul in care au inmanat premiul, echipa VW a aplaudat ,,angajamentul, competitivitatea, spiritul inovator si capacitatea producator Pirelli de a raspunde viitoarelor provocari”. Anual, VW primeste 6 milioane de cauciucuri Pirelli de inalta performanta intr-o varietate de dimensiuni intre 15 – 21 inch. Pirelli a declarat ca lucreaza la alte 250 de omologari suplimentare pentru modelele care urmeaza sa intre in productie in urmatorii ani. Compania furnizeaza materiale pentru sucursalele VW din Europa, America Latina, Mexic si China si urmeaza sa aiba proiecte comune cu echipele VW din Rusia si SUA.

Printre autoturismele echipate cu anvelope Pirelli se numara Porsche Carrera, Boxster, Cayenne si Panamera, Lamborghini Aventador si Gallardo, Bentley Continental GT si Flying Spur, Audi A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q7, RS5 , RS6 si TT si VW Tiguan, Touareg, Phaeton si Golf.

Volkswagen

Lasa un comentariu

0/5