Skip to content Skip to footer

Brevete Michelin pentru adoptarea standardului global RFID

michelin standardului global RFID

Identificarea anvelopelor care incorporeaza tehnologia RFID1 a aratat deja ca poate imbunatati eficienta unei anvelope de-a lungul ciclului sau de viata. Grupul Michelin a fost dintotdeauna un lider recunoscut la nivel international pentru crearea si promovarea unor standarde internationale armonizate pentru cauciucurile RFID1. Si alti producatori de anvelope au participat la crearea si promovarea de standarde internationale armonizate pentru dezvoltarea si implementarea acestei strategii.

michelin standardului global RFID

Adoptarea unui standard unic la nivel mondial este un element cheie pentru accelerarea implementarii acestei tehnologii. Tocmai de aceea, Michelin a anuntat omologarea cu drept de libera reproducere a tuturor brevetelor sale care vizeaza adoptarea acestor standarde. In conformitate cu politicile de omologare FRAND, Michelin se asteapta la reciprocitate din partea tuturor entitatilor interesate de adoptarea acestor standarde.

,,Tehnologia RFID1 exista de mult timp. La Jocurile Olimpice de la Londra de anul trecut, s-au folosit cauciucurile Michelin cu tehnologie RFID1 incorporata pentru echiparea autobuzelor, tocmai pentru a imbunatati eficienta si siguranta transportului” a declarat Terry Gettys, Vice-Presedinte Executiv al departamentului de cercetare si dezvoltare din cadrul grupului Michelin. ,,Suntem de parere ca un factor important pentru o integrarea la scara larga a acestor tehnologii in industria de transport,  consta tocmai in adoptarea unui standard global. Speram ca acest prim pas sa ne ajute sa ne atingem acest scop”, a incheiat acesta.

tehnologia michelin RFID

Lasa un comentariu

0/5