Skip to content Skip to footer

Goodyear UltraGrip 8 Performance – noi performante notabile pe zapada

anvelope de iarna goodyear ultragrip 8 performance

Producatorul de anvelope Goodyear a lansat noul sau model performant de iarna prin care promite conducatorul auto o mai buna franare pe zapada. In testele de iarna realizate de catre revista Auto Express, modelul de iarna UltraGrip 8 Performance a inregistrat rezultate excelente pe zapada alaturi de anvelopa de iarna UltraGrip 8 – care s-a clasat pe locul al doilea.

Acest model se diferentiaza printr-un design cu un sistem diferit de caneluri care manevreaza zapada astfel incat sa ofere o tranctiune mai buna in anotimpul rece. In functie de model, canelurile sunt dispuse in zig-zag sau prezinta tehnologia 3D BIS intalnita de asemenea la modelul de iarna Dunlop WinterSport 4D. In cazul anvelopei Goodyear UltraGrip 8 Performance caneluri unghiulare sunt dispuse in centrul benzii de rulare, astfel incat sa asigure un control deosebit pe drumurile inghetate. Forma nervurilor centrale lucreaza ca un plug de zapada aruncand zapada si marind aderenta.

anvelope de iarna goodyear ultragrip 8 performance

Noul cauciucul a fost gandit astfel incat sa-si pastreze elasticitatea la temperaturi scazute, oferindu-i conducatorul auto performantele necesare la franare. Pe langa toate aceste avantaje, noile anvelope de iarna prezinta mai multe canale special create pentru trecerea prin apa si noroi. In plus, carcasa exterioara usoara a anvelopei asigura un efort diminuat al anvelopei in curbe. Aceste canale devin foarte utile in acvaplanare, reusind sa asigure performante bune la testele de aderenta pe teren umed si sa obtina un scor bun in ceea ce priveste economia de carburant.

Anvelopele de iarna Gooyear UltraGrip 8 Performance se produc in 39 de dimensiuni, intre 15-19 inchi. Puteti gasi noul model UltraGrip 8 Performance pe site-ul nostru www.anvelope.ro.

Lasa un comentariu

0/5