Skip to content Skip to footer

Goodyear UltraGrip 8 Performance, performante notabile pe zapada


Goodyear a lansat o noua anvelopa performanta de iarna , care promite o mai buna franare pe zapada. In testele de iarna a celor de la Auto Express, modelul UltraGrip 8 Performance a inregistrat rezultate excelente pe zapada, alaturi de anvelopa UltraGrip 8 – care s-a clasat pe locul al doilea.

Acest nou model se diferentiaza printr-un design cu un sistem diferit de caneluri care manevreaza zapada astfel incat sa ofere o tranctiune mai buna pe timpul iernii. In functie de model, canelurile sunt dispuse in zigzag sau prezinta tehnologia 3D BIS, intalnita de asemenea la modelul WinterSport 4D al brandului Dunlop.

Caneluri unghiulare sunt dispuse in centrul benzii de rulare astfel incat sa asigure un control deosebit pe drumurile inghetate. De asemenea, cauciucul a fost gandit astfel incat sa-si pastrese elasticitatea la temperaturi scazute, ajutand la franare. Pe langa toate aceste avantaje, anvelopa prezinta mai multe canale special create pentru trecerea prin apa si noroi.
Aceste canale sunt foarte utile si in acvaplanare, reusind astfel sa asigure performante bune la testele de aderenta pe teren umed si economie de carburant.

Modelul UltraGrip 8 Performance vine in 39 de marimi, intre 15-19 inchi.

Sursa: Autoexpress

Lasa un comentariu

0/5