Skip to content Skip to footer

Continental introduce noua forta ExtremeContact

Continental introduce noua forta ExtremeContact

Continental ExtremeContact Force vine complet cu tehnologia SportPlus, care ofera o manevrabilitate receptiva, o aderenta mai buna pe drumurile umede si o durata de viata extinsa a benzii de rulare.

Continental Tire a lansat noua ExtremeContact Force, o anvelopa de competitie de vara atat pentru entuziasti, cat si pentru profesionisti.

Compania spune ca anvelopa este ideala pentru curse de anduranta. ExtremeContact Force vine complet cu tehnologia SportPlus, care ofera o manevrabilitate receptiva, o aderenta mai buna pe drumurile umede si o durata de viata extinsa a benzii de rulare.

sau piloti care apreciaza timpii de tur si previzibilitatea consecventi pe pista atat in conditii de uscare cat si in conditii de umezeala, ExtremeContact ™ Force este o anvelopa optima pentru evenimente de cursa de anduranta si zile de pista deopotriva.

„Suntem foarte incantati sa lansam ExtremeContact Force”, a declarat Travis Roffler, director de marketing pentru Continental Tire. „Aceasta este o anvelopa pe care pilotii din toata tara au cerut sa o vada de la noi, iar feedback-ul pe care l-am primit pana acum despre anvelopa este doar fenomenal. Suntem incantati ca oamenii sunt atat de entuziasmati de aceasta noua anvelopa si asteptam cu nerabdare sa vedem rezultatele pe care oamenii le vor vedea pe pista cu aderenta pe care aceste anvelope o pot oferi ”.

„Dupa cativa ani de colaborare intre inginerii Hoosier si Continental, am venit cu o anvelopa de concurenta de anduranta ca nimeni altul”, a adaugat Jeff Speer, manager de produs de circuit pentru Hoosier Tire. „Combinatia dintre durabilitate, siguranta si tehnologia de tractiune pe teren umed de la Continental si viteza, agilitatea, aderenta extrema si tehnologia de incredere a soferului de la Hoosier, fac o pereche excelenta intr-o adevarata anvelopa de competitie de strada si de pista ultra-inalta.”

ExtremeContact Force este disponibil la distribuitorii de pneuri Rack si Hoosier.

Continental introduce noua forta ExtremeContact
Continental introduce noua forta ExtremeContact

 

(via »)

Lasa un comentariu

0/5