Skip to content Skip to footer

Davanti acopera cererea de anvelope performante din segmentul SUV

Performante DAVANTI DX640

In cursul anul 2017, vanzarile de SUV-uri in Europa au crescut cu 20% pana la 4,56 milioane de vehicule, reprezentand 28 % din vanzarile de autoturisme europene, potrivit organizatiei JATO Dynamics din domeniul automobilelor. Dupa cum arata si cercetarile, cresterea popularitatii lor fenomenale a creat o cerere enorma de anvelope specifice SUV-urilor in dimensiuni mai mari, care ofera in acelasi timp confort la plimbare, zgomot minim si control, fara a sacrifica durata de viata.

Davanti Tyres promoveaza anvelopele sale destinate SUV-urilor ca si produse alternative premium. Pentru condusul cotidian noile anvelope de vara DAVANTI DX640 sunt ideale. Referindu-se la livrarea unui “aderente foarte mari” in ambele conditii de drum umed si uscat, Davanti DX640 prezinta de asemenea, si forme speciale ale blocurilor benzii de rulare care maximizeaza tractiunea pe durata de viata a anvelopei. Indiferent de stilul tau de condus anvelopa va avea performante ridicate de-alungul perioadei in care o vei folosi, aderenta nefiindu-i diminuata de gradul de uzura.

Performante DAVANTI DX640
Performante DAVANTI DX640

Conducatorii de SUV-urile care cauta o anvelopa de vara cu o rezistenta sporita pentru drumurile lungi pot opta pentru noile anvelope de vara DAVANTI DX740 optimizate acest segment. Modelul DX740 a fost dezvoltat pentru un vehicul mai mare, si ofera un echilibru al aderentei atat pe un carosabil umed, cat si uscat. Creat de catre echipa de design Davanti din Marea Britanie, Davanti DX740 este ideal pentru utilizatorii ce parcurg distante mai mari si asigura conducatorului o calatorie lina si linistita pe autostrada. Acest lucru este datorat canelurilor in forma de U pentru reducerea zgomotului, care asigura si o aderenta suplimentara in conditii de noroi.

Gama SUV Davanti DX740
Gama SUV Davanti DX740

Ambele modele de vara Davanti au fost testate pe autodromul IDIADA, Spania, unul dintre cele mai solicitante si cuprinzatoare poligoane de teste din Europa. “Piata SUV pare inca foarte puternica si acumuleaza din procentele de vanzari pentru alte tipuri de autovehicule”, a declarat Sean Maddocks, director de vanzari Davanti in Marea Britanie si Irlanda. “Am analizat serios necesitatile soferilor SUV si am investit foarte mult pentru a crea o gama care sa se potriveasca diferitelor stiluri de conducere. Daca sunteti in cautarea unei calitati premium si a unui confort sporit, aveti o optiune performante in gama noastra de anvelope destinate SUV-urilor “, incheie acesta.

In plus, toata gama de anvelope Davanti beneficiaza de garantie pana la limita de uzura de 1,6 mm, fiind parte a programului Davanti – Garantie pe viata. Astfel pe toata durata de utilizare a acestora, orice defect de productie aparut poate fi constatat, urmand a se inlocui produsul sau contravaloarea acesteia in functie de uzura acestuia.

Lasa un comentariu

0/5