Skip to content Skip to footer

Bridgestone Potenza Adrenalin RE002

anvelope de vara Bridgestone Potenza Adrenalin RE002

Lansata in luna februarie a acestui an in Europa, anvelopa de vara Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 este un model sport, ce promite chiar si celor mai impatimiti soferi o experienta unica in oras printr-o comanda a directiei fara cusur si o manevrabilitate precisa. José-Enrique Gonzalez, Director Consumer Marketing & Sales Support pentru Bridgestone Europe, declara: ,,Prin intermediul modelului Potenza Adrenalin RE002 ne propunem sa oferim o experinta placuta noilor consumatori  Bridgestone, un drum fara probleme si o manevrabilitate sigura pe circuitul urban. Ne axam catre acei conducatori auto pasionati care isi doresc o alternativa viabila la cauciucurile touring.’’

anvelope de vara Bridgestone Potenza Adrenalin RE002

Design-ul asimetric unic combinat cu tehnologia avansata Bridgestone ofera conducatorului auto un nivel superior de manevrabilitate, aderenta si stabilitate in viraje la o viteza mai mare. Blocurile de cauciuc exterioare asigura o conexiune 3D intre umarul anvelopei si blocurile centrale, care permit viraje bruste si precise, si sporesc siguranta in timpul rularii in toate conditiile climatice europene. Modelul este prezavut cu pereti laterali solizi si ranforsati.

Design-ul este unul spectaculos, reusind sa capteze atentia pasionatilor de masini si sa le intensifice placerea de a conduce. Profilul asimetric al anvelopei este prevazut cu 3 santuri in forma de valuri care dreneaza apa spre exterior si sporesc performantele pe circuitul umed. In acest sens, Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 a dezvolvat noua tehnologie Pulse Groove care elimina apa mai repede din calea anvelopei, crescand astfel rezistenta impotriva acvaplanarii.

Caneluri profil Bridgestone Potenza Adrenalin RE002

In linia de produse premium sport a producatorului, anvelopa de vara Bridgestone Potenza S001 ramane in continuare ca si reper pentru automobilele de lux si de inalta performanta. Dezvoltat pentru piata de produse originale (anvelope de prim montaj), cat si pentru piata produselor de schimb (replacement), modelul Potenza S001 promite o performanta foarte buna pe circuitul umed. Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 este, in schimb, un cauciuc 100% sportiv destinat pentru piata de schimb, disponibil la un pret competitiv fata de modelul Potenza S001.

Puteti gasi anvelope de vara Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 disponibile in dimensiuni cu latimea de 40 si 60 si cu raza intre 15 si 18 inch.

Lasa un comentariu

0/5