Skip to content Skip to footer

Apollo lanseaza anvelope EV pentru autoturisme si vehicule cu doua roti

In urma stirii ca Apollo va lansa o noua anvelopa pentru vehicule electrice cu marca Vredestein pentru toate sezonurile mai tarziu in 2022, producatorul a introdus si anvelope EV pentru pietele de vehicule de pasageri si de vehicule cu doua roti din India – Apollo Amperion pentru aplicatii PV si Apollo. Gama WAV pentru vehicule cu doua roti.

Linia Amperion va satisface vehiculele electrice din segmentele hatchback, SUV compact si sedan din India, cum ar fi Tata Nexon, MG ZSE, Hyundai Kona si alte modele viitoare.

Apollo WAV este proiectat pentru majoritatea scuterelor electrice de mare putere disponibile in tara, cum ar fi TVS iQube, Bajaj Chetak si Ather 450. Producatorul de anvelope intentioneaza sa dezvolte anvelope EV pentru motociclete in urmatoarea faza a dezvoltarii sale.

„Designul si productia anvelopelor au evoluat intotdeauna odata cu automobilele”, a declarat Satish Sharma, presedinte, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu si Africa (APMEA), Apollo Tyres. „Echipele noastre au investit ani de cercetare pentru a intelege dinamica si cerintele in schimbare ale vehiculelor in spatiul EV pentru a perfectiona produsul pe care il lansam. Suntem deja in discutii cu mai multi OEM din India pentru a furniza aceste anvelope si vom viza o parte a leului in spatiul EV din India, atat in segmentul PV, cat si pe cel al celor doua roti.”

Anvelopele au o serie de tehnologii Apollo. AQuT Tech este tehnologia Quiet Tire de la Apollo si foloseste design avansat pentru cavitatea, modelul si constructia anvelopei pentru a reduce zgomotul. BEST Tech (Tehnologia de economisire a energiei bateriei) al producatorului de anvelope foloseste un pachet tehnologic cu rezistenta scazuta la rulare pentru a extinde autonomia bateriei. Echipa de cercetare si dezvoltare a lui Apollo si-a folosit, de asemenea, filosofia de design moodboard pentru inspiratie estetica – designul Amperion a fost inspirat de meduze, iar WAV este inspirat de designul placii de circuite digitale.

(via »)

Lasa un comentariu