Skip to content Skip to footer

Apollo a lansat gama proprie de anvelope in Nigeria

anvelope apollo

Directorul General Executiv al companiei Apollo pentru Africa de Sud, Louis Ceneviz, a tinut recent un discurs la evenimentul de inaugurate din Lagos, in cadrul caruia a declarat ca societatea are o cifra de afaceri anuala de 2,5 miliarde de dolari. Louis Ceneviz a explicat ca Apollo, companie infiintata in India acum mai bine de trei decenii, are sucursale pe trei continente (Africa, Asia si Europa) si ca noua dintre acestea dispun de aparatura tehnologica foarte avansata (doua in Africa de Sud, doua in Zimbabwe, patru in India si una in Olanda). Grupul Stallion a fost desemnat reprezentantul companiei Apollo in Nigeria.

anvelope apollo

Louis Ceneviz a descris incursiunea companiei pe piata nigeriana precum „inceputul unei calatorii extraordinare, care va permite brand-ului de anvelope Apollo sa dezvolte cauciucuri performate, de cea mai buna calitate, capabile sa ajunga la viteze de pana la 300 km pe ora. Ne ghidam intotdeauna dupa principiul de a oferi clientului potrivit produsul potrivit. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat aplicatii de nisa in contextul unui segment mai larg, pentru a folosi combustil in mod eficient, cat si pentru a dezvolta produse economice pentru fiecare segment de produse”, a continuat acesta. Apollo produce anual 400.000 de tone de anvelope pentru toate categoriile de automobile, bucurandu-se de peste 70 de piete de desfacere pe tot globul.

apollo lansare gama de anvelope in africa de sud

Louis Ceneviz a explicat ca Apollo adera la reglementari internationale stricte, deoarece „produsele noastre pun accentul pe siguranta – un criteriu care a dus la consolidarea unor relatii de lunga durata intre Apollo si Audi, Fiat, General Motors, Hyundai, Mahindra & Mahindra, Suzuki, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Tata, Volkswagen, Ashok Leyland si Eicher.” Apollo a obtinut rezultate remarcabile in ultimii ani – in 2006 a cumparat Dunlop Africa de Sud, considerat a fi unul dintre principalele brand-uri de anvelope din Africa de Sud, cat si compania olandeza Vredestein in anul 2009.

Lasa un comentariu

0/5