Skip to content Skip to footer

DAVANTI DX640 – anvelopa de vara de inalta performanta a marcii britanice

DAVANTI

Lansarea primelor modele ale marcii britanice Davanti a avut loc la Autopromotec, Bologna in luna mai 2015. Un an mai tarziu, reprezentantii companiei au sarbatorit cresterea brandului, spunand ca marca de anvelope Davanti “a luat literalmente cu asalt piata britanica si europeana de cauciucuri”. In ceea ce priveste zona de inalta performanta, cresterea marcii a fost sustinuta de o serie de produse noi conduse de modelul Davanti DX640 Ultra High Performance.

DAVANTI
DAVANTI

Potrivit companiei, cauciucurile de vara Davanti DX640 s-au dovedit deja o optiune competitiva pentru brandurile premium, la un pret competitiv de nivel mediu, realizate cu experienta la o “facilitate de productie de prim rang la nivel mondial care incorporeaza cele mai noi tehnologii de constructie a anvelopelor”. Anvelopele au o compozitie imbunatatita cu siliciu si un design al benzii de rulare, despre care se spune ca are o performanta impresionanta, aderenta, eficienta si confort – toate cu o garantie speciala pentru viata anvelopei.

Anvelope vara DAVANTI DX640
Anvelope vara DAVANTI DX640

Sean Maddocks, directorul de vanzari al firmei britanice Davanti Tyres, a declarat: “ Davanti DX640 a obtinut evaluari exceptionale de aderenta pe teren umed si indici scazuti de zgomot si poate fi creditata ca se bate de la egal la egal cu o serie de alte marci performante majore, in teste ce includ autodromul IDIADA, Spania, unul dintre cele mai solicitante si cuprinzatoare poligoane de teste din Europa pentru franarea si manevrare pe drum uscat, franarea pe drum umed, acvaplanarea longitudinala, confort la rulare si manevrare pe drum umed. ”

Sursa : tyrepress.com

Lasa un comentariu

0/5