Skip to content Skip to footer

Anvelope.ro – prezent la Targul International REIFEN MESSE 2012

anvelope.ro reifen messe 2012 essen

Anvelope.ro a fost prezent la editia cu numarul 27 al Targul International ”Reifen Messe” (27th Reifen 2012 Trade Shows) organizat in perioada 5 – 8 iunie 2012 la Essen, Germania. Considerat indispensabil pentru producatorii mondiali de anvelope, cu un numar considerabil de 653 de expozanti, cu o puternica participare internationala si cu un numar record de 19.000 de vizitatori din toata lumea, Targului International ”Reifen Messe” ramane cel mai important eveniment mondial din domeniu.

anvelope.ro reifen messe 2012 essen

Prin prezenta la Targul International ”Reifen Messe”, Anvelope.ro confirma inca o data obiectivul sau de a le oferi clientilor o viziune reala si actualizata a industriei de anvelope auto, imagine concretizata prin aflarea ultimelelor informatii si noutati direct de la sursa. Prezenta la targ a reprezentat pentru echipa noastra un bun prilej de a culege informatii despre noile modele de anvelope lansate in 2012, despre modelele concept pe care unii producatori de anvelope le-au creat special pentru acest eveniment, despre rezultatele testelor obtinute de producatori pentru modelele de anvelope comercializate, cat si despre noile etichete care vor clasa performanta, durabilitatea si nivelul de zgomot al fiecarei anvelope.

anvelope.ro reifen messe 2012 essen germania

Anvelope.ro continua sa ramana o sursa sigura unde fiecare client poate beneficia de sfaturile profesioniste ale echipei si poate alege usor cauciucurile de care are nevoie.

 

Lasa un comentariu

0/5