Skip to content Skip to footer

Marangoni marcheaza la Reifen 2012 – noile anvelope si etichete dezvaluite!

etichete anvelope UE eficienta combustibilului (rezistenta de rulare), franarea pe mediu umed, nivelurile externe de zgomot

Producatorul de anvelope Marangoni si-a dezvaluit primele sale etichete europene in conformitate cu noile directive EU in timpul recentului Targ International ”Reifen Messe” organizat in perioada 5 – 8 iunie 2012 la Essen, Germania. Noile reguli europene, care vizeaza obligatiile de etichetare, impun producatorilor de anvelope sa ofere informatii despre trei parametrii importanti pe eticheta : eficienta combustibilului (rezistenta de rulare), franarea pe mediu umed si nivelurile externe de zgomot.

etichete anvelope UE eficienta combustibilului (rezistenta de rulare), franarea pe mediu umed, nivelurile externe de zgomot

Asa cum au dezvaluit prin etichetele prezentate in cadrul show-ul de la Reifen 2012, anvelopele producatorului Marangoni se pozitioneaza chiar bine in ceea ce priveste toti cei trei parametri. Anvelopele Marangoni Verso au un scor respectabil C pentru rezistenta de rulare cat si pentru franarea pe mediu umed, iar nivelul de zgomot a fost apreciat la 72 decibeli. Un alt model de anvelope de vara Marangoni Meteo HP a luat de asemenea o nota respectabila de CC72. De fapt, acesta a fost trendul de etichetare observat la targul Reifen 2012. Au existat foarte putine anvelope care au reusit sa obtina un AA sau chiar un AB la rezistenta de rulare sau la scorurile de eficienta a combustibilului.

marangoni reifen essen 2012

Producatorul de anvelope a profitat pe cat posibil de avantajul oferit prin participarea sa in cadrul targului din 2012. Pe langa dezvaluirea noilor etichete, Marangoni a prezentat si noul model de anvelope de iarna, dar a reusit sa pastreze in acelasi timp accentul pe modelele cunoscute ruland filmulete de prezentare pentru M-Power, E-comm, 4Winter Comm. Intr-o miscare inteligenta de marketing, Marangoni si-a lansat noile anvelope de iarna 4ICE Geco destinate in principal conducatorilor auto nord-europeni.

anvelope iarna marangoni 4ICE Geco

Mai mult decat atat, starul standului Marangoni la Reifen 2012 a fost fara indoiala masina Range Rover Evoque HFI-R Marangoni, afisata de catre companie. Acest vehicul sport cu un motor Si4 2.0 Turbo este tunat sa livreze 300 de cai putere. Cu toate acestea, consumul de combustibil si emisiile sunt mentinute la un nivel scazul cu un sistem unic de propulsie cu hidrogen si metan. Marangoni a dezvoltat special pentru aceasta masina anvelopele M-Power EvoRed. Aceste anvelope unice in varianta experimentala sunt realizate dintr-un aliaj special si compuse din materiale inovative care asigura rezistenta de rulare si minimalizeaza consumul de carburant.

anvelope marangoni experimentale M-Power EvoRed

 

Lasa un comentariu

0/5